Tudnátok írni veletek megtörtént, paranormális eseményeket?
Nem tudom ez mennyire számít annak, de nekem elêg ijesztő volt. Persze nem volt ott semmi szellem, meg ilyesmi csak én ujedtem meg. :D
Szóval úgy volt, hogy barátnőim rávettek, hogy nézzek meg velük egy horror filmet. Sokat néztem már gondoltam ok legyen. Valami olyasmi volt benne, hogy egy srác meg egy csaj (tesók) egyedül vannak otthon. És a szokásos dolgok történnek... A pincéből hallanak hangokat, női sikoly, kopogás stb. Nem akarom az egész filmet elmesélni.
Na igen és miután megnéztük a filmet, vagyis én még film közben (végén) elaludtam. És esküszöm nem ijedtem meg még életemben annyira. :) nagyon durva volt. Mostmár csak sírok a röhögéstől.
Ők úgy döntöttek, hogy megviccelnek. Hajnalban valamikor felkelek, teszem hozzá szakadó esőben, és gondoltam elmentek. De nem. Ők ott lent voltak a pincében és fura hangokat adtak ki. Olyanokat, mint a filmben. Képzelhetzitek, hogy be voltam sz*rva :D Nem mertem lemenni, mert tudtam mi volt a filmben. Jó, ha nem lettem vbolna fáradt biztos lemegyek és jót nevetek azon, ha megijesztenek. Próbáltam elaludni, de a hangokat még mindig csinálták. Najó, gondoltam s akkor fogtam magam és elindultam le. Félve mentem le, tisztára úgy éreztem magam, mint, ha benne lennék a filmben. Amikor kinyitom az ajtót ott tartanak felakasztva egy bábut, de a sötétben valódinak tűnt. Aztán barátnőm előugrik, kifestve (ijesztően). Persze, hogy a szívbaj jött rám. :D hát nem valami paranormális, de remélem feltudod használni és segítettem.
Kérdező, ahogy látod, sokan írtak.
Ha megvan a cikk, légyszíves küld el a linket:)
1honapja történt... Nagyon fåradtnak èreztem magam pedig akkor semmitvsem csináltam! Mèly álmoba merültem.... Kb ugy hajnal 3kor arra èbredtem meg hogy nem vqgyok az ågyamban! Az ågy fölött lebegtem ès akkor ereszkedtem le! Ahogy le èrtem az ågyba azonnal fel ugrottam és ki mentem a szobából! Rá 2hètre az ördöggel ălmodtam és ahogy fel èbredtem a karjaimat nem bírtam fel emelni a låbaim nyujtva a levegőben voltak ès nem birtam kiabålni mert nem mozdult a nyelvem!
Miutån imåtkozni kezdtem el múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!