Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nektek mi fontos egy fantasy...

Nektek mi fontos egy fantasy blogban? Mi az ami megfog?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen oldalam, és úgymond közvélemény kutatást szeretnék tartani, hogy kinek mitől tetszik egy ilyen témájú honlap! Kérlek vegyétek komolyan, és őszintén válaszoljatok! :)

2015. jún. 7. 12:14
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igen!^^ A cikkek nagy részét nem írom. De nem ez a lényeg. Mivel, hogy azért van ami az én munkám. És nem arról van szó, hogy megbántódom-e vagy sem, hanem hogy más munkáját nem minősítheted így, mivel te nem tettél semmit. És én most elsősorban a kinézetről beszéltem. De mint mondtam minden véleményt köszönök...
2015. jún. 7. 14:55
 12/25 anonim ***** válasza:
Már kezdtem azt hinni, hogy meg akarsz ölni. A kimézettel semmi bajom, sőt nekem bejön ez a fekete és az elrendezés is frankó. De azér halkan megsúgom, hogy én valami régies hangulatú papírszerű valamit dobtam volna oda háttérnek. Mondjuk egy ilyet, csak sötétítettem volna meg rajta. [link] :D
2015. jún. 7. 15:16
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszi!^^ Kipróbálok egy ilyesmi hátteret! ;)
2015. jún. 7. 17:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Kell hogy legyen benne loú, loú nélkül a blog nem blog!
2015. jún. 7. 23:57
 15/25 A kérdező kommentje:
Oké, lesz! :DD
2015. jún. 8. 17:25
 16/25 anonim ***** válasza:

Szia! Én egy fantasy témájú blogban legszívesebben ilyen dolgokat olvasnék:

- Szívesen olvasnák olyan teremtémenyekről, amikről nem szokás hallani. Például egy fantasy blogban alap, hogy írnak a vámpírokról, vérfarkasokról stb, de az ember nagyon szívesen olvas olyanokról, amikről még nem hallott.

- Természetfeletti személyek legendái, mint például Blood Mary, Slenderman, Blair Witch, Dracula stb...

- Egy külön részlet lehetne, olyan paranormális történeteknek, amiket te hallottál ismerőseidtől vagy máshonnan, a lényeg, hogy megtörténtek legyenek.

- Kínai, japán, indiai mítoszok és démonok.

- A mágiáról olvas még szívesen az ember. Mi is az pontosan és pár varázslatot lehetne írni, de nem olyan bonyolultakat, ami más honlapokon szokott lenni, amihez pl szükség van oltárra és mindenfélére, hanem olyat, ami kivitelezhető.

- Vallásokról is szívesen olvasnék, mint pl: wicca, woodoo stb.

- Személyes tapasztalatok. Például, hogy kipróbáltál egy hiedelmet, mondjuk szellemet idéztél és leírod, hogy mi történt vagy a legendákról a személyes véleményedet.

- rengeteg horrorfilm igaz törtenet alapján készült és te kivesézheted, hogy mi az igaz és mi nem.

Ne feledd, hogy egy ilyen blognak a vezetéséhez rengeteg dolognak kell utánajárnod, ne csak az interneten, ismerősöket is kérdezzél, olvass könyveket stb... Az a lényeg, hogy profi legyél, ha bármit kérdezni szeretnének tőled, te rögtön tudd a választ mindenre. Pár varázslat vagy szellemidézés végrehajtását kamerával is felveheted.

2015. jún. 8. 17:57
 17/25 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha van bármikor valami kérdésed, nekem nyugodtan írhatsz, tájékozott vagyok a témában. :)
2015. jún. 8. 17:59
 18/25 A kérdező kommentje:
Fúúúú köszi!^^ Most nagyon sokat segítettél! :33
2015. jún. 8. 18:20
 19/25 anonim ***** válasza:

Én szívesen segítettem, és ha elfogadsz tőlem még egy tanácsot ne magyar blogokról másolj, arra ott vannak az idegennyelvű blogok. Én például úgy vagyok vele, hogy ha beírom a keresett szót a google keresőben, akkor kidob pár találatot és azokban már látszik, hogy egymás majmolják. Szerintem a blogok lényege, hogy a saját gondolataidat írod le, nem másét. Abban mi a blogírás, hogy bemásolsz pár szöveget? A blogoknál arra kell figyelni, hogy tükrözzék az egyéniséget, de ugyanakkor megfelelő hangulat is fontos, ez pedig egy megfelelő színhatással, hátterekkel tudod elérni. A fekete ideillő, ennek a blognak már megvan a kellő hangulata, mostmár csak a személyiséged, gondolataidat kéne tükröznie.

16 Ezekről már hallottam, a csapból is ezek folynak, a loú veri az összeset!

2015. jún. 8. 18:31
 20/25 A kérdező kommentje:
Oké, igyekezni fogok! :3
2015. jún. 8. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!