Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan vegyem le az átkot,...

Hogyan vegyem le az átkot, rontást?

Figyelt kérdés
Második házasságomban élek 2 éve, van egy 21hónapos hiskisfiunk, és úgy érzem, nagyon szeretjük egymást a férjemmel, de a volt felesége és két felnőtt (29 éves és 30 éves) gyerekei megátkoztak minket.Ezt abból gondolom, hogy sokat veszekszünk a semmin szinte, verekedésbe is fajult már a dolog és nem értem az okot,hiszen minden happy lenne, nekem már az a gyanum, hogy megátkoztak minket, nagyon rossz indulatú emberek mind a hárman. Kérnék sos. Gyors segítséget, házilag hogyan vehetném le a rontást, átkot, mert biztos vagyok benne, hogy az van ránk téve. Megoldás?
2015. máj. 29. 10:33
1 2
 11/20 Shai-Hulud ***** válasza:
87%

Tanulással.

És egy idő után majd rájössz, hogy sem átok, sem rontás nincs, az emberek sorsát nem misztikus hókusz-pókuszok irányítják.

2015. máj. 29. 12:34
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem létezik semmiféle átok/rontás, csak a fejedben, úgyhogy nincs is mit levenni.
2015. máj. 29. 12:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Látom az értelmes válaszokat valaki lepontozta, de akkor legyen:

Példabeszédek könyve:26:2 Miképpen a madár elmegy és a fecske elrepül, azonképpen az ok nélkül való átok nem száll az emberre.

Gondolkodj el rajta. És vállald a felelőséget!

2015. máj. 29. 12:57
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Ha az előző házasságot te tetted tönkre, annak a következményeit viseled.A mostani kapcsolatodba.
2015. máj. 29. 13:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Saját magatokat átkoztátok meg! Mielőtt egymásnak ugrottok apró dolgok miatt, számoljatok el 3-ig, és kérdezzétek meg önmagatokat, és a másik felet is: biztos, hogy ezért a kis apróságért a másik nyakának és hajának kell esnem?? Kérdezd csak meg önmagadtól, és kérdezd meg a párodtól is: mindjárt elszáll a saját magatokra hozott átok, és átalakul normális beszélgetéssé!
2015. máj. 29. 15:17
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

13 Hiába mondod Isten Igéjét akkor mikor a reg-eddel meg azonosulsz sátánnal.

Szóval mondogathatod, csak felesleges:)

2015. máj. 29. 19:15
 17/20 anonim ***** válasza:

azért ez nem ilyen egyszerű és ez is olyan mint a többi ezoterikus vagy vallásos tanítás

ott van az hogy:"Igen! De...!"

Amit írsz az igaz de gyorsan tegyük hozzá, hogy egy tenyeres talpas átlagembert meg lehet átkozni, mint hogy senki sem tökéletes aki az átlagból való és még azok sem akik már előbbre tartanak. Csak ki kell őket kicsit billenteni... És tapasztalatom szerint ezt a sátánisták is jól tudják...

Ezért a jó harcos megtanulja az átkokat a saját javára fordítani (mint hogy ezek eredendően nem gonosz dolgok csak a tudatlan emberek ellen lehet fordítani) Ami pedig túl sok lenne azt meg kell tanulni visszaküldeni a feladónak.

2015. máj. 30. 00:17
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon sok fura ember írogat.Mindketten akkor már 2éve elváltunk,fokozatsan szerettünk egymásba,és eleinte minden rendbe volt.Sokminden ok van,amiért ellenségesek az ő ex családtagjai...(vagyon,ház,örökség féltése),amióóta kisfiunk megszületett be vannak sózva,és állandoan zaklatják a férjemet,hogy adja el a házat,ami egyedül az őtulajdona.AZ AKI OLYAT ÍRT NEKEM,HOGY BELEVÁJKÁLTAM EGY HÁZASSÁGBA,AZZAL TUDATOM,HOGY LEHET "SAJÁT MAGÁBÓL INDUL KI".,LEHET ÉPPEN TE VAGY AZ AZ EMBER,AKI ILYET TENNE,TESZ.éN nem panaszkodom,de azt tudom,hogy nekem foglalt ember soha nem kell,,nem kellett.teljesen független emberek voltunk,nem házasság rombolás történt.van aki ebbe,van aki abba hisz,én csupán véleményt,segítséget kértem,ez nem vita fórum,kíméljenek az ostoba emberek,és aki nem tud segíteni,nem ért hozzá,az párologjon el a blogról.Köszönöm
2015. máj. 31. 14:06
 19/20 anonim válasza:

Elhiszem,hogy nagyon rossz és kétségbeejtő a helyzet. Segíteni szeretnék azzal, amit most írok!

Nincs rontás. A szavaknak ugyan hatalma van, de csak az érzelmekre. Ha hallod amit mondtak, akkor lesz rád hatással, mert fájdalmat vagy örömet okoz, esetleg segít megoldani valamit stb. A rossz azért van, mert az ember fél. Minél több benned a rossz érzés,félsz,hogy csak romlik a helyzet, azzal csak táplálod a bajt. Nyugodtan ülj le a pároddal, és beszéljétek meg a problémát. Ha azzal foglalkozol, hogy "átkot" vegyél le, nem oldjátok meg. Hiszek Istenben, ezt úgy mondom. Zavar azoknak a valóban gonosz embereknek a viselkedése. Zaklatottak lettetek, türelmetlenek és ezáltal érzelmileg labilisabbak. A saját lelketekben tegyetek rendet és ne foglalkozzatok velük, amennyiben szükséges,forduljatok bírósághoz a zaklatás miatt (rögzítsetek bizonyítékokat,keressetek tanúkat is). Nem bántani akarlak és értem a félelmed, ezért kérlek hidd el, hogy nincs rontás, a rossz dolgokat mind mind az emberi félelem és negatív érzések táplálják! Beszéljetek és kérjetek segítséget is!

Remélem tudtam segíteni kicsit, bízom benne, hogy így meg tudjátok oldani. Ha még kell segítség, szólj!

U.i. Lehet azt érzitek, nem vagytok stresszesek, vagy nem annyira, de ezt is vizsgáld meg! Próbáld ki a meditációt. Kiegyensúlyozottabbá tesz.

2015. máj. 31. 19:10
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki vagy,de köszönöm a jó tanácsot!Hidd el,mi igyekszünk eltekinteni a rossz dolgoktól,de nagyon nehéz,URALKODUNK a rossz felett.A pénz éhes emberek sajnos ne ismernek jót,csak gonoszságot,ezzel tisztába vagyok.Köszönöm,hogy értelmes dolgot írtál,nem úgy mint a többi kötekedő hozzászolót,akik csak bennem láttak rosszat!
2015. jún. 3. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!