Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehetnák én is boszorká...

Hogyan lehetnák én is boszorkány/varázsló? Lehet furcsa a kérdés, de a többi lent van.

Figyelt kérdés

Szóval,édesanyám rengeteget mesél a nagymamámról,aki sajnálatosan elhunyt,és hogy ő boszorkány volt.

Észrevettem,hogy mindig változatlanul mondja el a történeteit,így egyre többet kérem hogy meséljen,és komolyan elkezdtem benne hinni.Anyukám állítólag azért nem lett boszorkány,mert a nagymamám a halála előtt nem tudta "átadni" neki.Boszorkányság alatt azt kell érteni,hogy "bájitalokat,orvosságokat főzőtt".

Akit komolyabban is érdekel privátban írjanak,és kérem ne legyen ebből poénkodás mert tényleg érdekel,lehet hogy hülyeség csak kiváncsi vagyok:)

2015. máj. 16. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvass több meséskönyvet, idővel az leszel...meg kattant is.
2015. máj. 17. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Érezni fogod a hívást, ha boszorkánnyá kell lenned. Hiába agyalsz rajta, a kapu kívülről nyílik rád. Amit tehetsz, hogy akarod, ismerve a kockázatokat.
2015. máj. 17. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Keress egy férfit . Vedd el . Majd szülj egy lányt ha az is talál valakit anyós vagy . MISSION COPLET
2015. máj. 17. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Be kell avatni, hogy beavatott legyél.
2015. máj. 17. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!