Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi lehetett ez ami kiskoromban...

Mi lehetett ez ami kiskoromban történt velem és én okozhattam-e?

Figyelt kérdés

Olyan 11-12 éves lehettem és volt egy lány aki nagyon sokszor gonosz volt velem, osztálytársam. Egyik éjjel elalvás előtt arra koncentráltam minden energiámmal, amíg meg nem fájdult a fejem, hogy vele valami rossz történjen (már nem emlékszem pontosan, mire). Másnap azt mesélte el, hogy felriadt az éjszaka folyamán olyan tájban, amikor én ezt a dolgot csináltam, arra, hogy valami nagyon erős lökést és erős fájdalmat érzett.

Lehetett-e köze egymáshoz a két dolognak és hogy hívják azt, ha igen?

2015. máj. 15. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

"Ha haragot dédelgetsz,az olyan,

mintha mérget innál, és azt várnád,

hogy a másik haljon meg"

/Buddha/

2015. máj. 16. 00:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Hozzá tartozik hogy ez már több mint tíz éve történt, csak mindig voltak körülöttem ehhez hasonló furcsa dolgok, ezért jutott eszembe rákérdezni. Meg mert ez jutott eszembe konkrét, régi példaként.
2015. máj. 16. 00:13
 3/7 Legoman ***** válasza:

Ilyet többé ne csinálj.

A lényeg, hogy ne is gondolkozz ezen, és többet ilyet ne csinálj.

Ha mérges vagy valakire, akkor menj és üsd a követ addig míg szét nem reped, minthogy azt ütnéd, akire mérges vagy. A kezeden a seb begyógyul, de a lelked és az illetőnek azok a lelki és testi sebek, amiket okoztál soha nem fog, és örökké emlékezni fogsz rá. Nincs rosszabb és keményebb kínzás, mint a bűntudat.

2015. máj. 16. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Igen, te okoztad. Te tehetsz mindenről, sőt az én problémáimat a te nyakadba fogom várni!
2015. máj. 16. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem tudatosan csináltam akkor se, azóta meg egyáltalán nincs bennem ártó szándék, úgyhogy nem is akarok ilyesmivel próbálkozni. De például kisebb dolgokat sikerült már megszereznem hasonlóan összpontosítva, már félig tudatosan.

Amúgy felnőtt fejjel nézve az a lány akkor megérdemelte, amit kapott, már ha tőlem kapta, aljas kis ember volt, szerintem több lelki sebet okozott másoknak nap mint nap, mint én neki akkor egyszer. Arra emlékszem, bűntudatom nem volt, csak csendben, feltűnés nélkül örültem.

2015. máj. 16. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:

"Nem tudatosan csináltam akkor se"

Oké.

"Egyik éjjel elalvás előtt arra koncentráltam minden energiámmal, amíg meg nem fájdult a fejem, hogy vele valami rossz történjen"

Meghazuttolod önmagad.

De ha kíváncsi vagy rá , igen valószínűleg te okoztad.

2015. máj. 16. 18:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Olyan értelemben tudatos voltam, persze, de azt hiszem, (tényleg úgy emlékszem), nem azért csináltam, mert azt akartam, hogy vele konkrétan történjen valami. Vagy úgy éreztem, ezt kell csinálnom épp, vagy nagyon feldühített aznap és csak úgy jött mint egy ötlet. De nem terveltem ki, hogy én most majd csinálok valamit, amivel okozok is neki valamit, érted.
2015. máj. 16. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!