Pontban éjfélkor összetört tükör mit jelent?
Figyelt kérdés
pontban éjfélkor le esett a kis szekrényről egy tükör! Igaz nem volt oda fogatva semmivel, csak neki volt támasztva, de már egy hónapja ott volt a helye, es szinte minden nap mozgatva volt. Se huzat, nem is ment el mellete senki épp, és ami miatt aggódom hogy ez pont éjfélkor! Szerintetek ez mi?2015. máj. 2. 12:06
11/22 *Ana Van Der Val* válasza:
Szauron ma fog jönni, a Film+ -on 19.35-től.
12/22 anonim válasza:
Szeretem ezt a lucifer nevű felhasználót,valakit mindig eltud keseríteni.Ti nem unjátok?
13/22 anonim válasza:
Egyszer-egyszer elég nyers humora van, de azt tisztelem benne, hogy nem bánt meg senkit. Olyanok vannak, hogy le hordnak a fekete földig, megbántanak, aláznak. Szerintem meg van humorérzéke, meg általános műveltsége. De azért jól esik néha egy kis trollkodás :))))))
14/22 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy mehetsz új tükröt venni, mert az előző összetört.
15/22 anonim válasza:
Ha most történt, akkor az nem is pontban éjfél volt, mert jelenleg az óra 1 órával előre van igazítva.
16/22 anonim válasza:
Ú, hallod! Meg vagy átkozva! Hívjál valakit sürgősen, le kell venni a rontást!!!! :DD
18/22 anonim válasza:
1./ Rengeteg üvegcserepet;
2./ alapos takarítás szükségességét;
3./ anyagi veszteséget, ha pótolni akarod.
19/22 anonim válasza:
A tükör egy átjáró, lehet hogy valami átjött.
Persze nem mindig a paranormális oldalát kell nézni a dolgoknak.
Viszont az eléggé aggasztó hogy ez pont 0:00-kor, este más energiák működnek mint nappal.
Ha valami szokatlant észlelnél, akkor írj privátban.
20/22 anonim válasza:
vagy éppen, hogy nem tudott átjönni, feldühítette és összetörte....vagy "védőszellemed" van és az törte össze, az angyalok gyakran jönnek át rajta ha nem vigyázol... egyszer nekem repült egy krémes doboz a polc belsőrészéből...szóval én már lassan mindent elhiszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!