Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Megátkoztam valakit és a...

Megátkoztam valakit és a következő nap elütötte egy autó. Ebből lehet baj?

Figyelt kérdés
Ha kiderül, hogy én átkoztam meg

#átok #fekete_mágia
2015. ápr. 26. 15:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Igen, ugyanis ez garázdaság. Max beperelnek, de a TEK nem tőr rád.
2015. ápr. 26. 15:56
 2/18 anonim ***** válasza:
70%

Ha nem te vezetted azt az autót akkor nem :D

De mondjuk az ezosokból kinézem megátkozza,hogy üsse el egy autó másnap elütik egy autóval és azt mondják működött az átkom...

2015. ápr. 26. 16:02
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

Kinek?

A megátkozottnak: elütötte az autó;

Az átkozónak: mivel minden átok visszaszáll, nagyon kerüld az úthengereket!

2015. ápr. 26. 16:05
 4/18 anonim ***** válasza:
93%

dubitus:)

kiesett a röhögéstől a kalács a számból:)

2015. ápr. 26. 16:11
 5/18 anonim ***** válasza:
Esetleg belehalsz, sokkal fájdalmasabb módon, mint az illető. De ez engem nem zavar, tehát nem baj. Szerintem nem vagyok vele egyedül.
2015. ápr. 26. 16:43
 6/18 Legoman ***** válasza:
37%

Ha valaki átkot szór valakire, akkor viselje is annak a következményeit.

Ez alól nem tudsz megszabadulni sehogy se. El kell fogadnod érte a büntetésedet, és vállalni a felelősséget.

Nem hiába mondom én is, hogy ez nem játék, és nincs senki vele tisztában, hogy mi történik egy átok alkalmával.

2015. ápr. 26. 18:23
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
Már elmúlt a probléma.
2015. ápr. 26. 18:58
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondassz inkább áldást valakire?Szerintem te is sokkal jobban éreznéd tőle magad,és ebből is szállna vissza rád.
2015. ápr. 26. 19:20
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"Megátkoztam valakit és a következő nap elütötte egy autó. Ebből lehet baj?"

ez nem elég baj?

de biztos ismered a közmondást hogy jó tett helyébe jót várj!

2015. ápr. 26. 20:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Elmesélek egy történetet ezzel kapcsolatban. Régen,10 évvel ezelőtt volt egy személy a környezetemben aki rengeteg gaztettet művelt a szeretteimmel,emiatt őszintén gyűlöltem őt és a halálát kívántam. Sokat fortyogtam magamban és gondoltam arra,hogy milyen jó lenne ha megpusztulna. Nos,egy szép tavaszi reggelen az illetőt halva találták az ágyában. Nem tudni mi végzett vele. A hírt hallva őszinte boldogság járta át a szívemet,nevetgéltem,teljesen feldobta a hangulatomat a dolog. Nem sok idővel később egy vita hevében,erős felindultságomban olyat kívántam valakinek,hogy mielőbb halálozzon el. Természetesen egy percig sem gondoltam komolyan,főleg mert hozzám közel álló személyröl volt szó. Az eset után két héttel az illető halálos balesetet szenvedett... Soha de soha nem fogom megtudni,hogy a tetteimnek volt -e közé a két halálesethez (lehetett persze véletlen is,már amennyire léteznek véletlenek). Az azonban bizonyos,hogy azóta eszembe nem jutott senkinek rosszat kívánni és az is tény,hogy az életem úgy néz ki menthetetlenül tönkrement minden tekintetben. És valahogy egész határozottan érzem azt,hogy ez vezeklés a bűnömért.
2015. ápr. 26. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!