Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mik azok a démonok? Mitől...

Mik azok a démonok? Mitől démon egy démon?

Figyelt kérdés

Annyian szeretnének démont idézni, avagy állításuk szerint értenek hozzájuk. Mégis milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy valamit démonnak nevezzünk?

Jöhetnek vallásos és szkeptikus válaszok is, de csak objektív érveléssel. Tőmondatok és "én úgy hallottam, hogy..." kezdetű dolgok nem érdekelnek.

2015. ápr. 25. 17:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%

Én egyet ismerek elég népszerű Magyarországon.

Soproni démon.

2015. ápr. 25. 17:39
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Hová tűnt Damon Hill?
2015. ápr. 25. 18:33
 3/16 BTmin válasza:
100%

Démonnak azt a lényt nevezzük, amelynek nincs saját teste, így akaratát csak egy élõlénybe, például emberbe szállva tudja érvényesíteni. A Bibliában van példa állatok démonizálására is, amikor Jézus a gadarénus õrültbõl egy légiónyi démont ûzött ki, és azok egy disznócsordába át mentek, és a disznók a tengerbe ugortak.

A démon nem lehet jó. Viszont ez azt sem jelenti, hogy minden rossz történtekor démonokra kell gyanakodni, vagy ha valaki bemutatott neked az utcán, akkor biztosan démonizált.

Démonidézés lehetséges, de nem ajánlott. Sötét erõket mozgat meg, ami nem használ az embernek. Démonidézéssel az ember nem jár jobban, nem feltétlenül tud meg többet, mint bárki más.

Remélem válaszom kielégítõ.

2015. ápr. 25. 18:36
 4/16 anonim ***** válasza:
4%

BTmin

mire fel mondod hogy a démonok mindig gonoszak? talán mert ezt írják a bibliában vagy ezt mondta a pedofil pap?

olyanok mint az emberek a felhúzod őket idegileg jogosan akarnak neked rosszat pl: 7 lábnyi kör, "távozz sátán" , "engedélyt adok neked az elmenetelre", "megparancsolom/parancsolom!" , "kereszt a nyakadba" , meg egyéb ilyen lenéző dolgok. aki démont idézz annak ALAP DOLOG LENNE tisztelettudónak lenni nem az hogy előkapsz előtte egy mocsok bibliát és mondod neki a sok baromságot.... ez nem olyan egyszerű mint ahogy azt állítod "hogy a démon rossz oszt csá" először egy picit el kéne gondolkozni mindkét oldalról...

2015. ápr. 25. 18:52
 5/16 BTmin válasza:
72%

Már megbocsáss, kedves Mr. Anonymus, de te mit értesz az alatt, hogy egy démon nem feltétlenül rossz?

Te azokra a lengén öltözött démon nõkre gondolsz a fantasy játékokból? Akkor tévedsz.

Másodszor, ha te "tiszteletet" követelsz tôlem a démonok felé, akkor neked is tisztelettel kéne lenned a "mocskos Bibliával" (*gúnyos hangvitel*) szemben. Mert most, hogy így beszéltél róla, egy paradoxon alakult ki, miszerint te tiszteletet követelsz, de saját magad nem adod meg, tehát a követelésednek vajmi kevés értelme van.

Azért roppant kiváncsi vagyok, mit gondolsz te magad a démonokról.

Don't take it offensive.

2015. ápr. 25. 19:03
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

a démon faja szerint angyal.

ők hivatottak azon kívánságok elvégzésére amiket isten nem teljesít, mert nem a fejlődésedet segíti elő.

a démon mindig üzletel.

tehát ha kérsz valamit, akkor annak ára van, amit később fog behajtani rajtad.

ha komoly a dolog akkor behajthatja rajtad következő életedben is, illetve életeid sorozatán keresztül sújthat téged.

a démonok kiváló marketingesek.

aki démont idéz nincs vele tisztában hogy a démon úgy dolgozik, hogy ő szemel ki először téged.

olyan élethelyzetbe kerít amiben felmerül benned hogy őt megidézd és a segítségét kérd.

eljátsza hogy te vagy a helyzet ura.

egészen addig amég hasznosnak bizonyulsz számára.

mert nem elfelejtendő, te vagy a démon eszköze, aszerint választott ki téged hogy mit és kit akar elérni rajtad keresztül...

2015. ápr. 25. 19:15
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

"Te azokra a lengén öltözött démon nõkre gondolsz a fantasy játékokból?"

nem. nem azokra lengén öltözött démon nőkre gondolok a fantasy játékokból, hanem amikről te beszéltél az előbb

"Másodszor, ha te "tiszteletet" követelsz tôlem a démonok felé, akkor neked is tisztelettel kéne lenned a "mocskos Bibliával" (*gúnyos hangvitel*) szemben"

azért követelem tőled a tiszteletet a démonok felé mert olyan dolgokba ütőd bele az orrod amiről neked gőzöd sincs

és igen OKKAL ezt azzal a szép szóval ugyanis én ahogy mondtam MINDKÉT oldalról megnéztem a tényt és rájöttem az igazságra

2015. ápr. 25. 19:23
 8/16 anonim ***** válasza:
11%

hatos vagyok.

még valamit hozzátennék.

ha úgy érzed hogy démont szeretnél idézni, akkor idézd meg.

azért, mert sosem juthatsz el a mágia nagy magaslataira anélkül hogy ezen ne esnél valamelyik életedben keresztül és ne lennél nagy fekete mágus.

az igazán jó mágusok mindig átestek valamikor valamelyik életükben ezen, és innen származik a tapasztalat.

ezt te sem kerülheted el.

aki nem esett át ezen, nem tud semmit a mágiáról, az életről és a halálról.

meg kell ismerni az emberi lét alsó határait ahhoz hogy a felsőt meglásd és rátalálj önmagadra, arra aki valójában vagy - istenre.

és ha mindet megvan, akkor tudod meg, hogy a mágia egyik megnyilvánulása maga az élet.

2015. ápr. 25. 19:24
 9/16 anonim ***** válasza:

1.Paradoxon lehetetlen helyzeteket/történéseket magyarázzák a szóval,nem arra van hogy a te silány lelki állapotodat fejezd ki. "vallásosként ezt a szót használni elég szerény intelligenciára vall.Az egész vallás,ezotéria egy paradoxon."

2.Nem vagyok ezotériás de ezzel még én is tisztában vagyok,démonoknak van testük"szörny=démon" pl sucubuss,amit te mondasz azok a szellemek.

Inkább nem írok le több pontot,mert az egész egy hülyeség amit írogattok.

"Hogy a kérdezőnek is adjak választ,ateista szemszögből nem léteznek démonok." Objektíven egy nem létező dolgot/ismeretlent nehéz megfogalmazni.

2015. ápr. 26. 16:53
 10/16 anonim ***** válasza:

A démonok gonosz test nélküli szellemi lények, akik megjelenhetnek fekete csuklyás alak képében de felvehetik halott rokonok ismerősök alakját is.Tehát NEM a halott személy lelke tér vissza mégha ők ezt is próbálják elhitetni.Ezen kívül UFO-szerü lényeknek is kiadhatják magukat de függetlenül attól hogy minek hazudják magukat attól még démonok és nagyon gonoszak.Az is lehet hogy nem látod őket csak bizonyos tárgyakat mozgatnak meg.A szellemvilág egy másik dimenzió és hacsak ők nem akarják nem fogod őket látni de attól még hozhatnak az elmédbe rossz gonosz gondolatokat vagy álmokat.Úgyhogy ne akard megidézni őket.Normális esetben közvetlenül nem árthatnak az embereknek hacsak az adott személy tudatosan be nem hívja őket az életébe azzal hogy megnyitja magát (az elméjét)a sötét szellemvilág előtt, és hidd el nem kell nekik sok meghívó!Ezzel viszont átvehetik az egész elméd és lelked feletti irányítást,és nem fognak békédet hagyni.Eleinte talán mókásnak fogod tartani, az is lehet hogy barátságosoknak mutatkoznak, de ez csak a kezdeti látszat hogy elérjék a céljukat.Rendkívül gonosz és hazug lények.A hazugság és a gyűlölet az egyik alapvető tulajdonságuk.Jézus nevétől rettegnek.Ezt tapasztalatból tudom nem csak azért mert benne van a bibliában.Ezzel a névvel lehet őket elküldeni oda ahonnan jöttek.Jézus nevében.Ez működik!De inkább előzd meg a bajt és ne teremts kapcsolatot velük.Ez nem játék!Halál komoly!Remélem valamennyire tudtam választ adni a kérdésedre.

Ja és mielőtt bárki leszólna nem vagyok hit gyülis sem jehova tanuja sem szekta tag....

2015. ápr. 26. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!