Létre lehet e hozni egy új mágikus szimbólumot vagy pecsétet?
a szimbólumoknak jelentést a tet tudatod vagy egy felsőbb tudat ad.
ha ez nincs meg akkor az csak egy ákom-bákom.
tehát lehetséges de ahhoz megfelelő tudatosság kell a részedről... amilyen szinten még nem biztos hogy vagy
"vagy azt hogy mindegy hogy nézki de én a tudatommal értelmet adok neki ezáltal lesz jelentése?"
Akkor csak egy jelképet kreálnál, ami pont annyira erős, mint a belé vetett hited, amit állandóan fent kellene tartanod, vagy meggyőzni másokat is.
Ha újat akarsz alkotni, ahhoz ismerned kell a pontos felépítését és eredetét annak, amit jelölni akarsz vele. Általában semmi nem történik, vagy nem az, amit szeretnél...
Ez is jó kérdés.
Válaszom:
igen, létre lehet hozniúj mágikus szimbólumot vagy pecsétet, olyat is, ami működőképes. Egyértelmű, hogy azon múlik minden: mégis, kinek a műve?
Létező lény hozhat létre érvényes pecsétet, olyan lény, aki létezik a mundán szintje felett.
(Mindet leírtam ezeket, de szerintem soha nem lesznek kiadva, meg lehet, hogy nem is szabad.)
Látszólag más:
gyógyuljunk már ki abból, hogy teljes mértékben mi magunk vagyunk a világ közepe, és hogy minden egyéb létező a mi saját, személyes projekciónk ... egyelőre még nem itt tartunk.
Más:
egy pecséthez rendelhetünk egy egregórát is ... a kereszténységben is pontosan ez történik.
(az egregóra gyakorlatilag energia-tároló ... különböző szintű hozzáférésekkel ... van, aki csak tölti, de van, aki használja is ... ez már mágia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!