Egy nagyon régi könyv (kemény fedeles, üres lapokból álló napló) lehet elátkozott?
Figyelt kérdés
Régiségboltban dolgozik a nagybátyám, beszerzett egy éve egy ilyen könyvet/naplót és úgy döntött, hogy nekem adja. Miután beraktam a fiókomba, másnapra teljesen eltűnt (egyedül lakom otthon, aztán egy hét múlva újra felbukkant a fiókban. Mikor észrevettem ezt, megfogtam a koönyvet, jobban szemügyre vettem, belelapoztam, majd az első oldalra beleírtam a nagymamám nevét, mert neki akartam adni 94. szülinapjára, három nap múlva (éppen a születésnapján), nagymama meghalt. Ez egy éve történt, azóta itt van a nyakamon ez a könyv és tartok tőle nagyon. Lehet elátkozott?2015. márc. 27. 20:29
12/13 anonim válasza:
Szerintem próbálj reménykedni benne hogy csak véletlen egybeesés az egész vagy mutasd meg a nagyapádnak hogy ő mit mond rá.Vagy hagyd az egészet dobd ki vagy add el.
13/13 anonim válasza:
Lehet. ... A megértés olyan, mint a fény, átvilágítja a rejtélyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!