Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Másféle emberi képességek, és...

Másféle emberi képességek, és hogyan idézehetjük elő őket?

Figyelt kérdés
Gondolok olyan késségekre, mint a "lebegtetés, gondolat olvalás, emberek befolyásolása a gondolatunkkal " és esetleg hasonló dolgok.

2015. márc. 25. 19:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Hát.. köszi mindenkinek.

Szóval, ha a kocsmába "edzek" 6 hónapig, akkor "különleges képességeim" lesznek??? :DD

2015. márc. 26. 15:41
 12/22 A kérdező kommentje:
Akkor, valami hasonló, ami nem minden embernek van, De előlehet hozni?
2015. márc. 26. 15:42
 13/22 A kérdező kommentje:
Telepátia?
2015. márc. 26. 16:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Vassá edzódik a májad igen :D
2015. márc. 26. 16:40
 15/22 anonim ***** válasza:

"Szóval, ha a kocsmába "edzek" 6 hónapig, akkor "különleges képességeim" lesznek???"

Nem. Csak azt fogod hinni, hogy vannak.

2015. márc. 26. 17:02
 16/22 anonim ***** válasza:
A hit az alapja mindennek :D
2015. márc. 26. 17:36
 17/22 Legoman ***** válasza:
18%

7-es válaszoló. :)

Elfogadom mindig a rám irányuló negatív kritikákat, szóval nem haragszom érte.

Hiszékeny nem vagyok, én csak olyat hiszek el, amit a saját szememmel láttam, vagy saját bőrömön tapasztaltam.

A kérdezőnek azért segítettem mert kérdezett. Rosszra nem fogja tudni használni. De írtam egy mondatot a válaszomba:

"meg kell felelned különböző kritériumoknak, máskülönben nem fogod tudni használni"

Nos ezt nem véletlenül írtam.

De ezt nem szívesen osztanám meg nyilvánosan, hogy mit takar ez a mondat.

Ha rosszra akarja valaki használni, akkor annak értelemszerűen nem segítek. Meg nem kis idő egy ilyet megtanulni, és elég időigényes. Szóval tanulhatod te 6 évig mindennap folyamatosan, de ha nem fog sikerülni, akkor nem az nem azt jelenti, hogy nem tudod megcsinálni.

A válaszaim 97-98%-a tapasztalatokra és más ilyennel foglalkozó emberek mondjuk úgy tanításain alapszik.

Ha tudok válaszolok, ha nem tudok nem válaszolok. Bár ez nem mindig igaz, mert sokszor nem érek rá. De a lényeg ott van. Válaszolok a kérdezőnek és onnantól az ő dolga, hogy mit kezd az információval, vagy megfogadja vagy nem. Az már az ő dolga, az nem rám tartozik. :)

Nem utálok senkit, aki nem ért velem egyet. Persze vitázok vele, de nem azért mert utálom, hanem mert egyszerűen jó dolog vitatkozni, de persze csak addig, míg az ember illedelmes tud lenni. Az egész dolog pont arra épül, hogy ne az eszed kövesd, hanem a szíved. Az agyat átlehet verni, de a lelket nem. A gondolatot, eseményt ellehet felejteni, de az érzést soha nem fogod. Az érzelem az, ami állandó, ami nem az agyból indul, az agy csak közvetíti és váltja ki a testben a különböző reakciókat. De a lelked az, ami örökre elkísér. Hiába tudod kiszámolni mennyi 5-nek a gyöke, vagy a hiába tudsz megrajzolni egy bonyolult függvényt, mert ez elveszik. Minden, amit megszereztél tudást elveszik, ha meghal a tested, ugyanis azt az agyadban tároltad. Következő életedben nem marad meg más, csak az érzés, hogy te voltál már itt korábban, vagy hogy én ismerem ezt az embert, hol ott ennek az embernek még a nevét sem tudod, pedig előző életedben tudtad. A lélek kísér el örök időkön át, a lelked nem fog soha elhagyni.

2015. márc. 26. 18:14
 18/22 anonim válasza:
37%
Nem értem, miért van 0%-ra pontozva minden hozzászólása "Legoman"-nak, mikor a legértelmesebb válaszokat ő adja és teljesen egyetértek azzal, amit írt tanácsokat. Mindenkinek van képessége, csak általában az ember nem tudja, mi az, és hogy elő lehessen hozni, meditálni kell, tisztázni a gondolatokat és magadban lenni, hogy észrevedd, mi is az, ami neked megy és másnak nem. Ha megvan, mi ez, utána tudod fejleszteni, addig nem.
2015. márc. 27. 19:31
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy démoni megszállással akármit, de annak halál a végződése. Amúgy sehogy.
2015. márc. 27. 22:13
 20/22 Legoman ***** válasza:
Köszönöm 18-as válaszoló. :) De engem nem zavar, ha le vagyok pontozva, mert az nem változtat a szöveg tartalmán. De neked adtam egy zöld pacsit! :)
2015. márc. 28. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!