Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Démon vagy csak paranoia?

Démon vagy csak paranoia?

Figyelt kérdés

Nemrég vidékre költöztünk a barátnőmmel. Hétvégente szerettük gondozni a kertet, zöldségeket termeszteni közösen. Egyik alkalommal az ásóm valami kemény dologba ütközött. Kiástam, és legnagyobb meglepetésünkre egy emberi koponya darab volt, ami elsőre nem is volt olyan egyértelmű, annyira roncsolva volt. Tovább ástam de nem találtam más csontot. Aznap néhány barátunkat hívtuk át iszogatni. Így ezzel nem is foglalkoztunk tovább.

Este az iszogatás alatt valahogy szó esett okkult dolgokról poén szinten, ekkor megemlítettem, hogy pont ma ástam ki egy koponyát a kertben. Mindenki nevetett és utána néztünk, hogy kell démont idézni. Nagy röhögések közepette kimentünk a kertbe éjfélkor és megrendeztük a "szertartást".

Már el is felejtettük az egészet mikor furcsa jeleket kezdtem érezni. Ha egyedül vagyok mindig úgy érzem figyel valaki és kiráz a hideg. Este már alig tudok elaludni annyira félek. Álmomban mindig magamat látom ahogy alszom és egy fekete árnyalak közeledik felém. Egy idő után mindenki elfordult tőlem, a barátaim teljesen hülyének néznek és az csak rontott a helyzeten, hogy az idézésre fogom az egészet. A barátnőm most egy időre elköltözött mert elege lett az állandó paranoiámból és a dühkitöréseimből. Még a két macskánk se jön már oda hozzám, napok óta úgy érzem kerülnek, egyszer az egyiket bántottam mert megkarmolt.

Nem tudom mit tegyek, kezdem úgy érezni, hogy valami átveszi felettem az irányítást, de senki sem hisz nekem. Nem tudom miben higgyek. Hogyan tudnék felszabadulni?

2015. márc. 20. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
ez inkább ufó lesz
2015. márc. 20. 17:31
 2/9 Ozmium42 ***** válasza:

"Démon vagy csak paranoia?"

Paranoia, mert démonok nem léteznek.

Én mondjuk, ha a kertemben emberi koponyát találnék, nem a barátaimat hívnám, hogy koccintsak rá.

2015. márc. 20. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Paranoia
2015. márc. 20. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
A démont nem mindíg látog meg szabad szemmel , előfordulhat hogy nem láthatóan de megjelenik . S nyugi nem lettél paranoiás , lehet volna megoldás de azt inkább privátban írnám meg , ha gondolod dobj egy üzenetet
2015. márc. 20. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem paranoiás vagy ettől az egész koponya a kertünkben,szertartásos dolgoktól..szerintem poénból ilyet nem kellene csinálni olyan embernek,aki kicsit is komolyan gondolja ezeket a dolgokat...
2015. márc. 20. 19:22
 6/9 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
11%
Ezt a történetet nem hiszem el. Nem hiszem, hogy egyetlen embernek sem jutott eszébe értesíteni az illetékes hatóságot. Ilyen nincs.
2015. márc. 20. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Ekkora kamut! Ha találok egy emberi koponyát a kertben nem iszogatok, hanem áthívom a rendőrséget, mert lehet egy elásott hulla maradványait találtam meg? Egy koponya nem feltétlenül régészeti lelet!

De ha igaz, akkor csak paranoia, összekombinálod a dolgokat és beparáztál a szertartástól. Mint amikor valaki megnéz egy horror filmet és alváskor minden nesztől megijed.

2015. márc. 21. 00:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Én meg az olajos halban találtam egy ujjat és az összetevőkhöz az volt írva, hogy do not call the police, please...
2015. márc. 21. 00:32
 9/9 anonim válasza:
Ahol régen laktam az egy régi temető volt.Mikor csatornáztak az utca összes csontját odadobálták a kapunk elé munkások.Sok ilyen temető van ország szerte amiről nem is tudnak.Több száz éves csontokkal.Szóval démonok nincsenek,ez csak paranoia az tuti.
2015. márc. 21. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!