Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell egyedül szellemet...

Hogyan kell egyedül szellemet idézni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 20:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a töltötthurkát tegye bele a kádba, és a macskát egye meg. És ne nézzen tévét. Halgasson zenét. Balázs Palit, az elég szellemes...
2015. márc. 1. 12:10
 12/22 anonim ***** válasza:
Azért ne írjatok hülyeségeket -.-" a kolbász sokkal jobb már fogásra is főleg ha jó kemény.
2015. márc. 1. 19:05
 13/22 anonim ***** válasza:
A kolbász az jó. A kolbász az kell. A macska is kell. Szellem nem kell, démon sem kell. Szellemidézés helyett csinálj kolbászt macskából.
2015. márc. 1. 19:37
 14/22 anonim ***** válasza:
Amúgy meg mit törődsz szellemekkel a kolbászt legalább meg is tudod enni. Az már luxus ha csípős is :$
2015. márc. 2. 20:15
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha éhes vagy, kolbászt eszel. De a szellem nem csillapitja étvágyadat. Meg sem lehet fogni, nemhogy megenni. Akár hogy is nézzük, a kolbász mindenféle képpen jobb. Még ha macskábol van is... Tanulság: Inkább egyél, ne idézz.
2015. márc. 2. 21:09
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is maradjunk a kolbásznál ;) . Nem jó mulatság ez így egyedül a szellemidézést nem hétvégi szorakozásnak taláták ki. Azért én ellenzem az állatkínzást, macskakolbászt és lószalámkit ne egyél!
2015. márc. 6. 20:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Disznó mi kacsa? Vagyis növény?
2015. márc. 6. 22:07
 18/22 anonim válasza:
Állj be a tükör elé tegyél két mécsest a fejedre és vigyél oda egy marék sót aztán vágd hozzá izomból a tükörhöz hogy kissé repedjen be és ott fog a szellem kibújni, de ha nem akarsz megijedni menny vissza paplan alázatába. Remélem segíthettem valamit! Szia.
2015. ápr. 6. 16:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Mikor és hogyan NE idézz szellemet:

- soha ne idézz szellemet egyedül

- csak gyakorlott szellemidézővel együtt végezz szeánszot

2015. máj. 11. 11:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Egyel bablevest annyi szellem lesz a lakasodban, hogy csak bird kihajtani az ablakon őket
2015. máj. 11. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!