Lehetséges, hogy mind meghaltunk valaha és most mind a pokol rabjai vagyunk?
A szellemekről azt tudjuk, hogy azt látnak, hallanak amit akarnak, másrészt van több olyan elmélet vagy kontaktok által adott információ, mely szerint a Föld börtönbolygó illetve az univerzum egy [link] szimuláció. [link] A modern kvantumfizika is bizonyította, hogy csupán az létezik amit megfigyelünk. Namost mi van ha ezeket konbináljuk !?....
Az hogy az univerzum melyben élünk a mi poklunk. Valaha mind elpusztúltunk, lehet rosszak is voltunk mind ls kivégeztek vagy háború áldozatai lettünk, esetleg a földönkívülieknek vélt lények a valós élőlények, akik továbbfejlődtek evolúcionálisan fejlődtek testileg és szellemileg, míg mi nem, mivel már nem élünk. Ide kerültünk ebbe az univerzumba, pontosan a saját hibáinkat éljük újból, állandóan ugyanazokba a hibákba esünk, mint valaha életünkbe. Ugyanígy néztünk ki, valaha csak már nem fejlődünk tovább szellemiekben sem.
Mi van ha ez így igaz? Mit gondolsz?
Zoltán, Zoltán! :D
"A szellemekről azt tudjuk, hogy azt látnak, hallanak amit akarnak"
Szellemek nem léteznek. Hallás és látás biokémiai úton lehetségesek, a közeg rezgései, vagy az elektromágneses sugárzás által kiváltott biokémiai ingerületen keresztül, idegrendszeri feldolgozás után. Ezek közül elméletileg sem képesek egyikre sem a szellemek, de egyáltalán nem is léteznek, tehát felesleges is tulajdonságaikról vitatkozni.
"van több olyan elmélet vagy kontaktok által adott információ"
Nincsenek kontaktok
"Föld börtönbolygó illetve az univerzum egy szimuláció"
Melyik igaz a kettő közül? Szimulálják a büntetést? Annak mi értelme van? Miért szimulálnak mellé tengernyi felesleges elemet, ha csak büntetni akarnak? Ostoba, túlbonyolított feltételezés ez, nem elmélet, és nem információ.
"A modern kvantumfizika is bizonyította, hogy csupán az létezik amit megfigyelünk."
Ezt csak a te áltudományod hiszi, és emlegeti folyton, ennek egyszerűen semmi értelme nincs, és rajtad, meg pár valláskárosulton kívül senki nem hiszi ezt.
"Az hogy az univerzum melyben élünk a mi poklunk."
Mindannyiunké egyszerre, több milliárd éve, ami itt élt? És aki jól érzi magát, az hiba a mátrixban?
"Valaha mind elpusztúltunk, lehet rosszak is voltunk mind ls kivégeztek vagy háború áldozatai lettünk, esetleg a földönkívülieknek vélt lények a valós élőlények, akik továbbfejlődtek evolúcionálisan fejlődtek testileg és szellemileg, míg mi nem, mivel már nem élünk."
- Sosem "pusztúltunk" el korábban, illetve teljesen felesleges feltételezés.
- Tehát rosszak sem voltunk.
- Földönkívüliek egyelőre csak a fantáziádban léteznek
- Az evolúció nem fejlődés, nincs célja, egyébként az egész mondat értelmetlen.
És ennek mi lenne az értelme, hogy nem fejlődünk tovább?
Meg amúgy sokan igazán felhőtlenül lubickolnak ebben a "börtönbolygóban", hiszen megvan mindenük.Akkor mit keresnek itt?
Mindenki higgyen amit akar.Én állításom: fejlődésünk útja az élet minden területén: tanítás/tanulás és tapasztalás. Ehhez segítség az alábbi ismeretem:
1980-ban még a bábolnai cégnél dolgoztam. Otthon egy éjjel álmomban 4 nőt láttam szorosan egymás mögött – angyalok voltak - arcuk normál nagyságú. Szépségük nem figyelemfelkeltő. Testük alig vastagabb,mint egy pamutszál. Olyan nagy,túláradó szeretet áradt tőlük felém,amilyen itt a földön talán nincs is. Hozzájuk akartam menni. Mondták: „Nem jöhetsz ide.” – A beszéd nem szóval történt. - Ettől,mintha kirántották volna talpam alól a szőnyeget. Látták,hogy ez érthetetlen is nekem,meg nagyon szerencsétlenül is érzem magam ettől. Ezért,és talán másér is,helyesbítettek: „Még nem jöhetsz ide.” AEtől kicsit megnyugodtam álmomban is,ébren is. Gondoltam: „Ha még nem,egyszer majd csak-csak.”
Felébredtem. Emlékeztem álmomra: Ugyancsak furcsa álom,gondoltam. Jósálom lehet? Vajon mit jelenthet? No de készülődjünk,mindjárt itt a busz. A hideget tekintve,február lehetett.
Tavasszal, - május vége? – csoportvezetőnk mondta: „ Fiúk! El kell menni olyan helyre dolgozni ahonnét nem lehet minden este hazamenni.” Senkinek se tetszett,de hát… „A munka Kerteskőn lesz,a szállás,Szépalmán.”
Zil teherautón mentünk-jöttünk oda-vissza, kb.12-en. Egyik munkatársunk vezetett. Második héten pénteken végeztünk. Ekkor az ottani könyvelő vezette a Zilt,mert azt vissza is kellett vinni. Jogosítványa egy-másfél hónapos. Ekkor már egy alu. bódé is volt fenn.- Szabályzat.- Akik nem fértek a bódéba,a plató deszkájának vetették a hátukat. Nekem már csak középen jutott hely. Ott ültem,a két oldalt összekötő láncba kapaszkodva.
Egyszer autónk ferdült és erősen fékeződött. Nagy erővel fogtam a láncot,hiába,mert ütköztünk valaminek,amitől a mögöttem levők közé vágódtam. Csodálkoztam,mért nem borult oldalra autónk,hiszen annyira ferde. Jobb oldali kerekei árokban voltak. Gyorsan a bódéba néztem.
- Nincs baj?
- Nincs. – Nálunk se volt baj… Leugrottam. Az autó előtt akartam elmenni,ekkor láttam,fának ütköztünk. Előtte akartam elmenni,de lejtett a fold és a fátől kb. 80 cm.-re egy szakadék van.
Csak évekkel később gondoltam: ezért mondták az angyalok:”Még nem jöhetsz ide.”
Az autó mögött mentem annk elejéhez,ahol a vezető épp akkor jött le a hágcsón.
- Vegyék ki a főnökük lábát,mert befogta a felgyűrődött lemez.
- Hát maga hova megy?
- Bemegyek telefonálni – Szépalmára – hogy küldjenek traktort az autót kihúzni.
- Nagyot bámultam,ahelyett,hogy segítene…
- Egy órába tartott míg az emberek ki tudták szabadítani a főnök lábát,akit közben még tartani is kellett. – Lehetett kb. 80 kiló.- Az emberek mikor látták a körülményt,néhányan megjegyezték: „Most születtünk másodszor.” Amit én ekkor hallottam először.
- Lent az aljban pedagógusok kerestek nyári táborhelyet iskolásoknak. Egyikük feljött,s mondta a főnöknek: „Jőjjön beviszem Zircre a Kórházba Trabanttal.” Úgy lett. – 12km. –Röntgen. Csontrepedés. Orvos mondta: „Jobban járt volna ha eltörik,az nem fáj annyira.”A főnök sérelmezte ezt. „Hogy mondhat egy orvos ilyet.”
Végül: Mindenki gondoljon amit akar. Tudom én is,hogy egy hazug világban élünk. Ám aki igényli ,privátban megadom néhány akkori munkatársam nevét és akkori települése címét. Ennél többe nem tehetek
Talán mégis: Úgy legyen irgalmas hozzám a Mindenható Isten az öröklétben amilyen tisztán,igazul bántam én a szavakka
Ezen besírtam: "Testük alig vastagabb,mint
egy pamutszál."
Mostmár legalább tudjuk hogyan képesek órákat lebegni a levegőben az angyalkák hisz alig nyomnak pár grammot. Ha olyan vékonyak voltak, mint egy pamutszáll, akkor náluk még a halott nagyanyám is szebb. Számomra a dögös bögyös macák sokkal szebbek, mint a korhadt vézna anorexiás varjú angyalkák :DDDDD légyszi firkáljál még egy párat hagy nevessek. Az biztos, hogy az ezotéria téged is a hátán hordoz Bíró Miklós :DDDDD
Én aki a tudományoknak nagy-nagy tisztelője vagyok,meghódolva a nagy-nagy tudomány képviselői,szószólói,hirdetői előtt,remegve bátor,netán pimasz okvetetlenkedésem mián,ám mégis alázatos tisztelettel a bennem lévő tudományos kíváncsiság ösztökéjétől nógatva,s már nem bírhatni annak tovább is ellenállni,bár reszketve a nagy-nagy legorombítástól,ilyen alázatos bevezetés után tán bízhatva megértésük csekélységemre árasztásában,kérdem: ha látnak egy nyulacskát futni,kell é hozzá ki magyarázza,hogy ott egy nyulacska fut?. S ha vajon egy madárka felrepül magasságos látóterükben,úgyszintén szükséges é egy harmadik személy - mondjuk egy ember - ki értésükre adná: "ott repül egy kismadár"
Nos tehát nagy tekintélyű "tudákos bácsik",Istennek azon emberei számára akiket az ÚR megajándékoz ilyen egyszerűen érthető,bár mégis csodaszámba menő esetekkel,semmi szükségük egy emberre aki megmagyarázná nekik azon történést,történéseket amik velük történtek. Minek folytán egyértelműen tudják:a csodát eszközlő Valaki LÉTEZIK.
Lehetséges, hogy ez így igaz. Tapasztalataim alapján nem tudom egyértelműen elfogadni valódi világnak ezt a világot, amiben élünk.
Durva, hogy ebben a világban a matematika és a matematikára épülő technológia képviseli az igazságot. Az ember pedig … azt rossz nézni.
Meg tudom érteni az egész történetet az igazság feltárulásaként és az igazságban nincsen semmi ami ember (=nem tartalmaz semmilyen antropomorf elemet).
…
Az embernek hajlama van arra, hogy mindent önmagához viszonyítson és mindent önmagához mérjen. Én pedig azt mondom, hogy a dolgok mértéke semmiképpen sem az ember. Az ember egyébként állat, egy nagyon kevés (minimális) istennel. Isten semmiképpen sem lehet belőle, marad az állat és a gép. Ennyi.
…
Ez, amit világként értelmezünk nem más, mint egy interaktív rendszer, az ember szemszögéből nézve kb. egy durva tréfa. Tökéletes az egész (rendszer), úgy ahogy van és csodálatos a mértéke, de
az értelmező számára kb. maga a pokol...és kb. soha nem is lehet más.
…
Az idő linearitásában egyáltalában nem vagyok biztos… az Intelligenciát látom és látom, ahogyan az Intelligencia határoz meg mindent … és a legkevésbé sem emberi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!