Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Isten vagy a Sátán áll győzele...

Isten vagy a Sátán áll győzelemre, a világban jelenlevő tendenciákat vesszük figyelembe?

Figyelt kérdés
Olyan sok rossz tőrténik a világban az emberek zöme is gonosz, vajon sátán áll győzelemre vagy ez Isten próbatételének műve lenne?
2015. jan. 26. 06:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

A helyzet mindig döntetlen, de nekünk kötelességünk lenne mindig isten (~a rend, rendezettség stb.) mellé állni.

Miért?

Mert aki Isten mellé áll, annak Isten is mindig mellé áll.

Kell egy princípiumot posztulálni (állítani stb.) és akkor a princípium is posztulál engem. Tapasztaltam én ezt már sokszor.

Én a világ közepére egy fénylő oszlopot posztulálok ... mert a régi rend embere vagyok. Korokon át ott van ez az oszlop, akkor is, ha nem látják a vakok szemei. Én az én istenemmel vagyok és az én istenem velem van. Ez az én tanúságtételem.

2015. febr. 12. 01:08
 32/35 anonim ***** válasza:

ShVR felhasználó válasza:

Átalakulásik ideje van.

Sátán ideje lejárt - véleményem szerint és tapasztalataim alapján. (A Poklon persze ettől még mindenkinek át kell mennie a beavatás során.)

2017. júl. 13. 02:00
 33/35 anonim ***** válasza:

Ki, melyik táborba tartozik,

aszerint emelkedik vagy kárhozik.

Nem kell semmilyen Sátán,

'Jó' Sátán sem kell,

és önző, buta Isten

sem kell.

Vízöntő Kor,

itt van helyettük

az Ember.

2017. júl. 13. 02:02
 34/35 anonim ***** válasza:

Jelenleg a a sátánistak uralják a világot de még a Vatikánt is

Tabu de így van

A kérdés fiktív dologról szó

Amit én írtam viszont tény

2018. okt. 2. 17:55
 35/35 A kérdező kommentje:

Hogy szorította ki a vatikánból az egyház központjából a keresztényeket a sátánisták ? :O

Ferenc pápa, 2.János pál is sátánista volt?

2018. okt. 5. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!