Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Melyek a legjobb mágiával...

Melyek a legjobb mágiával foglalkozó könyvek?

Figyelt kérdés
Lehetőleg gyakorlati leírással

2014. dec. 29. 02:26
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Harry Potter

Le van írva részletesen több varázslatnál, hogy mit kell csinálni. Ha nem működik, az részben azért lehet, mert nincs megfelelő varázspálcád, részben meg azért mert a mágia baromság.

2014. dec. 29. 02:41
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Biblia
2014. dec. 29. 03:28
 3/6 anonim ***** válasza:

"...legjobb mágiával foglalkozó könyvek?", vagy "mágiával foglalkozó legjobb könyvek"?

.

Nincs "legjobb" mágia. Legroszabb sincs.

Ugyanúgy, mint nem jobb az a kalapács, amivel szeget versz be, mint az, amivel más koponyáját!

.

Mágiával foglalkozó legjobb könyv pedig a nyodából frissen kikerült, de csak akkor, ha nem nyomdahibás, laphiányos és kötéshibás.

2014. dec. 29. 07:44
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Franz Bardon : Az igazi beavatás útja .

Szerintem ez a legjobb , mert ha nem is gyakorlod de az elmélet tisztán , érthetően benne van és érdemes ezzel kezdeni .

2014. dec. 29. 08:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Az igazi beavatás útját ma kezdtem el olvasni és utána láttam a kommented köszönöm és tényleg nagyon nagyon jó könyv az eddigi! legjobb amit olvastam
2015. jan. 3. 01:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Örülök , hogy rátaláltál a könyvre most már csak sok-sok kitartást a gyakorlatokhoz , ha végig csinálod le a kalappal előtted .
2015. jan. 5. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!