A Sátánistáknak a Jézuska analógiájára a Sátánka hozza az ajándékokat?
Ma is a plázába lógtam a sátánista haverommal, mint mindíg meg csöveztünk az utcán, mondom neki na mennem kell haza, jön a Jézuska. Mire azt mondta a tag, hogy milyen Jézuska? Náluk az nem hoz ajándékot, más hozza az ajándékot. Sátánistáknak ki hozza a Sátánka?
Kértem ki jön nekik, de nem árúlta el, nem is fogja, útál mint mindenkit aki nem sátánista, azt mondja mi megalkuvó konformisták vagyunk és a mennybe jutunk, míg csak ő a jut el a Sátánhoz a pokolba. Úgyse mondja el, ezért kérlek ti mondjátok el a Sátánistáknak ki hozza az ajándékot? Világos, hogy a vallásosaknak Isten fia Jézuska, de akkor a Sátánistáknak akik nem szeretik Istent, nekik ennek analógiájára Sátánka vagy Lucifer?
Amerikai verziót tudom: A jó gyerekeknek a Santa Claus
rossz gyerekeknek és sátánistáknak a Satan Claus
Nem, a sátánizmus nem keresztény vallás! A kereszteénység szimplán egy válasz volt, a sátánizmusra, azért, hogy az embereket befolyásolni tudják, rettegésben tartsák, és az "okosok" atalomhoz jussanak. Sátán valóban egy bukott angyal, ezért találták ki a mocskos keresztények a "nem bukott angyalokat" -.- A Sátánizmus egyébként nem a gonosz istenítéséről szól. Az elme erejéről, a gondolat teremtő képességéről, és ezt folytották anno vissza, nehogy más írányitsa az embereket.
Ja és Lucifer valóban a Sátán, de sátán nem ördög... ördögökből és démonokból több van... úgymond őkSátán angyalai....
A Mikulás, télapó
Sok helyen nem a Jézuska hozza.
24en járja be a szánnal a házakat. 25én ajándék bontás... Láttál karácsonyi meséket filmeket stb...
Így a sátánistához nem a Jézuska jön hanem a Mikulás... Vagy a krampusz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!