Csajok ti szoktatok használni vérmágiát a kapcsolatotok megerősítésére?
Figyelt kérdés
A furmányos lányok sokféle szerelmi kötést használnak mint például a vérmágiát. Aki nem tudná ez abból áll hogy "vörös napok" alkalmával kitépik egyik véres punciszőrszálukat, belekeverik valamibe és megetetik azzal akivel a szerelmi kötést meg akarják csinálni. Próbáltátok már ezt lányok, ha igen milyen eredménnyel?2014. dec. 24. 00:16
1/15 anonim válasza:
ez valami vámpír sztori féle dolog?
2/15 anonim válasza:
Igen és néha mikor éjfélt üt az óra még egy bárányt is feláldozok, hogy biztos legyen a dolog.
21/L
3/15 anonim válasza:
Én csak erre esküszöm. Nekem bevált. Amióta használom a 'Vérmágia 2000' terméket megváltozott az életem, szinte új ember lettem. ;)
18/L
4/15 anonim válasza:
Utolsó, áldozatnak a kecske jobb, azt fel lehet ajánlani Molochnak.
5/15 anonim válasza:
#4 legközelebb azzal próbálom meg.
6/15 A kérdező kommentje:
:))
Azért reméljük értelmes válaszok is érkeznek.
2014. dec. 24. 00:24
7/15 anonim válasza:
Csak a teliholdkor megszült és frissiben lefejt csecsemővér elfogyasztása működik, ne nyaljátok be a holmi kuruzslók szemfényvesztését!!
8/15 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz. Ez van
9/15 hunpeter válasza:
Ez az egyik legjobb kérdés, amit valaha olvastam :D
Amúgy a vérmágia tiltott dolog, legalábbis a Trónok harcában...
10/15 anonim válasza:
#3-as, biz' isten sajnálom, hogy csak egy zöldet nyomhatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!