Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Saint Germany most kiben...

Saint Germany most kiben ölthet testet?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok ma is élhet és befolyásol dolgokat? Kiben reinkarnálódhat ha igen?
2014. dec. 2. 17:01
1 2
 1/13 Passiflora ***** válasza:
56%
Saint Germain?
2014. dec. 2. 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
A nyádban!
2014. dec. 2. 18:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Miért kaptam ezt a sértő hsz? Igen Saint Germain?
2014. dec. 2. 18:43
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

Ez valóban egy sértő hozzászólás volt, de van egy erős sejtésem, miért kaptad.

Azt veszem észre, hogy egyre több ember érzését, individuális lényét, hitét sérti a reinkarnáció tényként való kijelentése. És már nincs türelmük ezeket tolerálni.

2014. dec. 2. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Miért, újraszületett?

Miből gondolod?

Biztosan csak akkor tudhatod, ha tudod azt is kiben.

Amíg nem tudod, akárkiben.

Lehetsz te is, csak közben jó útra tértél.

2014. dec. 2. 22:15
 6/13 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam róla, hogy a legtitokzatosabb és legügyesebb alkimistaként olyan anyagot is állított elő, ami sokáig fiatalon tartotta. Naponta ivott ebből a folyadékból.

De nem tudjuk mi volt ez a folyadék. A tudósok sok olyan vegyületet felfedeztek ami reményt ad a hosszabb életre. Ilyenek az antioxidánsok, a telomeráz enzim, a GDF11 fehérje. De a nyilvánosságra hozott információk szerint még ezek kombinációjából sem sikerült azt elérni amit Saint Germain grófnak. A gróf legendájának lehet valóságalapja, no nem az hogy örök életű volt, de kb. 120 évet el tudok képzelni neki ha tényleg akkora zseni volt.

2014. dec. 4. 02:18
 7/13 anonim válasza:
Én is alkimista vagyok...olyan pálinkát csinálok, hogy megiszod és abbban a pillanatban ujjaszületsz gyümölcsként, hogy aztán cefre légy, majd megigyon valaki és tovabb élhess valaki másban..:)
2014. dec. 4. 21:38
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Aki nem hisz a reinkarációba, minek jár ide? Nekünk ez tény, mi elmékszünk rá. Ha titeket sért a reinkarnáció nem kell ide jönni :-P
2014. dec. 4. 21:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok itt járatos ebbe a topicba, nem tudtam, hogy a reinkarnáció nem ildomos emlegetni. Csak ez a személy nagyon megfogott a képessége, amit az akkori korban végzett, nagyon különleges lehetett. Mitől lehetett ennyire különleges?
2014. dec. 4. 21:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Először is nem Germany, hanem Saint Germain. Grófnak nevezte magát, de senki sem tudta, ki ő valójában. Továbbá nem reinkarnálódott, nem testről testre utazott, hanem azt terjesztették róla, hogy megtalálta az élet vizét, és szert tett az örök életre és az örök fiatalságra.

Ha igaz a történet, és valóban életben lenne még, szerinted felfedné magát?

2014. dec. 5. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!