Ronáslevétel? Valaki tud segíteni ebben?
Budapesten keresek olyan szakembert, aki ért a rontáslevételhez.
Kérlek titeket, hogy a humoros megjegyzéseket kerüljétek.
Tudom, hogy mindenki a maga élete kovácsa. Az én fejemben dőlnek el a dpégok és ezáltal irányítom az életem jó vagy rossz irányba. Nem gondolom, hogy elég, ha kizárólag valaki a rontást leveszi rólam, aztán ülök és várom a csodát. Most mégis olyan szakaszban van az életem, hogy szükségét érzem ennek. Előre is köszönöm a válaszokat!

Nyisd megy pénztárcád és telefonálj az asztrosóba.
Leveszik, (igaz, garancia nélkül, de ki az, aki erre garanciát merjen adni?), bónuszként még pénzenergiát is küldenek!

Vannak emberek, akik rendkivüli kisugárzással birnak, és képesek másokba érzéseket "ültetni", de ennek semmi köze a mágiához, csak egy olyan sötét foltja a pszichológiának, amelyet még nem sikerült megvilágitani.
Egy dologra kérnélek csak. Egy forintot se fizess senkinek, aki azt igéri, hogy segit. Egy a mágiával komolyan foglalkozó ember tudja, hogy a "rontás" nem más, mint lappangó félelem, melyet egy szó, vagy egy ugyanilyen erővel biró pszichikus kisugárzás okozott.
A legnagyobb segitséget saját magad nyújthatod magadnak azzal, ha elképzeled félelmed tárgyát, vagy azt az embert, aki szerinted ezt a félelmet okozta és meglátod a gyengeségét, és emberi kiszolgáltatottságát; a tehetetlenséget, amely őt arra vezette, hogy a saját félelmét átültesse a te tudatodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!