Aki csináltatott szerelemi kötést, annak mennyi idő volt mire elkezdett hatni?
IQ bajnok, használd a googlet sok mindent megtudsz belőle ;)
nem is értem, hogy minek írnak olyanok ide, akik nem is hisznek benne, és azt se tudják, hogy mi az pontosan..
Ha nem tudsz használható választ adni, akkor lapozz tovább, ennyire egyszerű!
Ne akarj te okosabbnak tűnni, ugyanúgy fingod sincs arról, hogy mi történik, amikor valaki "szerelmi kötés" címén segít a te csökönyös egoizmusod kielégítésére, közben max Harry Potter szintű mese-recepteket találsz a pestisként terjedő ezó-web forgatagban - áruld már el, amit te önerőből a büdös életben nem tudsz magad elérni azt más hogy a francba pótolhatja neked? Miért könyveled el magadban hogy a dolog létezik, miközben gyakorlatban soha életedben nem tapasztaltad meg sem a folyamatot, sem annak működését? Egy magasabb rendű folyamat nem értése nem jogosít fel arra, hogy magadhoz akarj láncolni valakit, aki nem kér belőled, még csak annyit sem, hogy te a tenyeréből ehess. Max annyira, hogy a kóklerek seggnyalójává válj. (Az "értés" nem egyenlő az internetes informáltsággal, sem az álhatatotsággal ahogy olvasod azt a szemetet.)
Nem írtam, hogy nem hiszek benne (nem volt rá okom), csak másképpen, mint te. Attól mert nem tetszik a válaszom, még ne könyvelj el ateistaként, bár mondom, hívőként se. Ha megakarsz érteni valami "természetfelettit", ahhoz sokkal letisztultabb csoportban kell mozognod.
Amúgy ha te velem ellentétben mélyen szakértője vagy a témának, mit keresel a gyakorikerdesek.hu nevű fórumon? Szerinted nem túl groteszk ez a jelenség egy kicsit?
De hát nekem nincs meg az IQ-m, hogy tovább lapozzak.
Amúgy meg te is jobban jársz, ha nem hiszel ilyenekben.
Csak egy egyszerű kérdést tettem fel, és egy egyszerű de könnyű választ vártam rá, és nem azt, hogy mások kioktassanak, hogy mi a jó és a rossz és egyéb hülyeségek, mert éppenséggel nekik más a nézeteik.
Amúgy meg van sütnivalóm, nem hiába volt velem, de inkább ebbe nem folyok bele..
Nem azt mondom, hogy a mestere vagyok, de tudok most már róla jó néhány dolgot, csak kíváncsi voltam, hogy másoknál ez mennyi idő volt ;)
Csaj vagy pasi?
Elmondod miket tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!