Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki tud nekem bővebben...

Valaki tud nekem bővebben beszélni a sátánizmusról?

Figyelt kérdés
Írhatsz privátban is!
2014. szept. 5. 18:14
 1/10 JaniB válasza:

Eddig két fajtáját ismertem meg. Van a divat Sátánizmus és az "igazi" Sátánizmus. (A hívei a saját sátánizmusukat tartják igaznak és a másikat divatsátánizmusnak.

Ezek az "igazi" Sátánisták nem mennek éjelente temetőkbe vagy barlangokba áldozatot bemutatni. alapjában ők tisztelik az életet és nem áldoznak föl álatokat a Sátánnak. De erröl hosszasan lehet beszélni. Mivel a Sátánizmus is hasonló hibákon alapszik mint bármely valás ezért nem hiszek benne. Nekem van egy egyedi hitem ami egy nagyon régi és egyben népszerü hiten apalszik. Jelenleg a tesztelése a második fázisba lépet ugyanis elismert vallásvezetők által kezdtem el tesztelni de még az elején járok. (Úgy néz ki hogy egy népszerü valást félreértettek az emberek)

2014. szept. 5. 19:01
 2/10 anonim válasza:
71%
Spirits Of Eridu keress utána ennek
2014. szept. 5. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon sok irányzat van. Így általában sátánizmusról nem lehet beszélni.

A ma legelterjedtebb irányzat lényege egy magas szintű egoizmus. A hibát mindig másokban keresik és nincs megbocsátás (legalábbis ritka),hanem bosszúállás gyakorolják. Ezek a legfontosabbak, ami megkülönbözteti a spirituális sátánizmust a tiszta spiritualizmustól.

2014. szept. 5. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:

rengeteg szektája alakult már ki ennek is.

régen ezt két ember kezdte, két külön vállfaját hozta létre a sátánizmusnak.Majd ezek is szerte szét ágaztak.

manapság már szinte követni sem lehet.

2014. szept. 5. 21:02
 5/10 KK2 válasza:
Szerintem baromsag. Tobb szaz kulonbozo alfaja es szektaja van, altalaban mentalisan labilis embereket vonz, egoistakat, skizofreneket es pszichopatakat elsosorban. Tobbseguk azt gondolja, hogy valami komoly erore tesznek szert ezaltal es kepesek lesznek atkokat szorni es ellensegeiket kiiktatni. Fo celjuk, hogy mas emberek felett uralkodjanak, peldaul szerelmi varazslattal. Ismerek egy skizofren Amerikai not, aki demonokkal kommunikal Oujja-tablaval. Mar alig varja, hogy halala utan a pokolra jusson, ahol szerinte gyikember szeru demonokkal fog kefelni ejjel-nappal. Meg szokta oket idezni kulonbozo ritualekban es szerinte ilyenkor energetikailag megerintik ot es eljuttatjak a csucsra. Ha ez a dolog vonz, kb ilyen szintu bizarr dolgokra szamits. Szerintem jobban jarsz ha inkabb a Jogaval vagy a Csi Gonggal foglalkozol, a Satanizmus jobbara csak szemfenyvesztes es hokuszpokusz.
2014. szept. 6. 18:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég sokat tudnák beszélni!

A Sátánizmus nem egy “keresztény találmány”.

A Sátánizmus megelőzte a kereszténységet és minden más vallást.

A Sátánizmus nem a szellemekről, lidércekről, vámpírokról, Halloween-szörnyekről vagy más hasonló lényekről szól.

A Sátánizmus nem a “gonoszról” szól.

A Spirituális Sátánizmus nem állít határokat az elme erejének fejlesztésében, amit “boszorkányságnak”, “mágiának” neveznek. Hiszünk az igazságosságban, és mint a harcművészek, akik jártasak a Dim Mak-ban és más fizikai összecsapásokban, a Spirituális Sátánisták a “mágia” Fekete Művészetéhez értenek. Az emberek, akik nem tudnak ezekről az erőkről, védtelenek ellenük. Sátán nem tolerálja az igazságtalanságot.

A Spirituális Sátánizmus semmilyen módon nem támogatja a szellemek kihasználását, ellentétben a klasszikus varázskönyvek leírásaival. A Démonok, akiket megkötöttek és kötelezték őket arra hogy engedelmeskedjenek a mágusoknak, most már szabadok, és bárki aki 9 láb átmérőjű köröket és “Jehova” neveit használja, katasztrófának néz elébe. A Démonok a barátaink, és a Sátánon keresztüli tiszteletteljes Démonidézésekkel kölcsönösen előnyös kapcsolatokat teremtünk velük.

A Spirituális Sátánizmus az egyéniséget, szabadságot és függetlenséget hirdeti.

Az Igaz Sátánizmus lényege az emberiség felemelése és megerősítése, ami eredetileg Igaz Teremtőnk (Sátán) célja volt.

2014. szept. 6. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Még több Információ a valódi Spirituális Sátánizmusról:

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 6. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát biztos van mindenféle sufnisátánista csoport a világban akikről senki nem tud a szomszéd szerencsétlen kecskéjén kívül, én egy valódiról tudok ami az amcsiknál hivatalosan is vallás.

Az ezzel foglalkozó - tudtommal egyetlen - magyar oldal:

[link]

Ez úgy nevezett ateista sátánizmus, ahol a sátán nem valós, hanem egyfajta követendő értékrend. Továbbá nem áldoznak se gyereket, se állatokat de vannak a saját rituáléik.

2014. szept. 7. 09:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segitettetek!
2014. szept. 7. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Az SS. azaz Hitler vallása a spirituális sátánizmus. A zsidók rettegnek tőle:

[link]

2014. nov. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!