Valaki tud nekem bővebben beszélni a sátánizmusról?
Eddig két fajtáját ismertem meg. Van a divat Sátánizmus és az "igazi" Sátánizmus. (A hívei a saját sátánizmusukat tartják igaznak és a másikat divatsátánizmusnak.
Ezek az "igazi" Sátánisták nem mennek éjelente temetőkbe vagy barlangokba áldozatot bemutatni. alapjában ők tisztelik az életet és nem áldoznak föl álatokat a Sátánnak. De erröl hosszasan lehet beszélni. Mivel a Sátánizmus is hasonló hibákon alapszik mint bármely valás ezért nem hiszek benne. Nekem van egy egyedi hitem ami egy nagyon régi és egyben népszerü hiten apalszik. Jelenleg a tesztelése a második fázisba lépet ugyanis elismert vallásvezetők által kezdtem el tesztelni de még az elején járok. (Úgy néz ki hogy egy népszerü valást félreértettek az emberek)
Nagyon sok irányzat van. Így általában sátánizmusról nem lehet beszélni.
A ma legelterjedtebb irányzat lényege egy magas szintű egoizmus. A hibát mindig másokban keresik és nincs megbocsátás (legalábbis ritka),hanem bosszúállás gyakorolják. Ezek a legfontosabbak, ami megkülönbözteti a spirituális sátánizmust a tiszta spiritualizmustól.
rengeteg szektája alakult már ki ennek is.
régen ezt két ember kezdte, két külön vállfaját hozta létre a sátánizmusnak.Majd ezek is szerte szét ágaztak.
manapság már szinte követni sem lehet.
Elég sokat tudnák beszélni!
A Sátánizmus nem egy “keresztény találmány”.
A Sátánizmus megelőzte a kereszténységet és minden más vallást.
A Sátánizmus nem a szellemekről, lidércekről, vámpírokról, Halloween-szörnyekről vagy más hasonló lényekről szól.
A Sátánizmus nem a “gonoszról” szól.
A Spirituális Sátánizmus nem állít határokat az elme erejének fejlesztésében, amit “boszorkányságnak”, “mágiának” neveznek. Hiszünk az igazságosságban, és mint a harcművészek, akik jártasak a Dim Mak-ban és más fizikai összecsapásokban, a Spirituális Sátánisták a “mágia” Fekete Művészetéhez értenek. Az emberek, akik nem tudnak ezekről az erőkről, védtelenek ellenük. Sátán nem tolerálja az igazságtalanságot.
A Spirituális Sátánizmus semmilyen módon nem támogatja a szellemek kihasználását, ellentétben a klasszikus varázskönyvek leírásaival. A Démonok, akiket megkötöttek és kötelezték őket arra hogy engedelmeskedjenek a mágusoknak, most már szabadok, és bárki aki 9 láb átmérőjű köröket és “Jehova” neveit használja, katasztrófának néz elébe. A Démonok a barátaink, és a Sátánon keresztüli tiszteletteljes Démonidézésekkel kölcsönösen előnyös kapcsolatokat teremtünk velük.
A Spirituális Sátánizmus az egyéniséget, szabadságot és függetlenséget hirdeti.
Az Igaz Sátánizmus lényege az emberiség felemelése és megerősítése, ami eredetileg Igaz Teremtőnk (Sátán) célja volt.
Hát biztos van mindenféle sufnisátánista csoport a világban akikről senki nem tud a szomszéd szerencsétlen kecskéjén kívül, én egy valódiról tudok ami az amcsiknál hivatalosan is vallás.
Az ezzel foglalkozó - tudtommal egyetlen - magyar oldal:
Ez úgy nevezett ateista sátánizmus, ahol a sátán nem valós, hanem egyfajta követendő értékrend. Továbbá nem áldoznak se gyereket, se állatokat de vannak a saját rituáléik.
Az SS. azaz Hitler vallása a spirituális sátánizmus. A zsidók rettegnek tőle:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!