Tudnátok nekem olyan könyvet ajanlani amelybol megtanulhatnam a magiat legalabb alapszinten?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne mert a rokonsagba van ilyen aki ezzel foglalkozik csak ő a mágia fehér részével foglalkozik de én szeretnék infot a másik oldalrol (nem alkalmaznam gyakorlatban).2014. aug. 22. 14:24
11/16 Napfonat válasza:
A mágia az erők tana, tehát létezik.
És igen, valóban igaza van 6-osnak, egyfajta mágia létezik!
Nem mindegy azonban, hogy gyógyulást vagy romlást hozol valakire. Nem mindegy, hogy a Világ jobbítására, avagy az emberiség romlására és befolyásolására használod!
Ja, és a szó ősi értelmében vett mágus hisz a teremtő erőben, hiszen ő is használja!
12/16 Napfonat válasza:
Kérdező: a mágia gyakorlásának "könnyebb" oldala pedig ne érdekeljen, mert magával sodor, és kilépni belőle nagyon nehéz.
13/16 anonim válasza:
J. M Pietri könyveit ajánlom ,praktikák is vannak benne , hitelesek és próbáltam , de nem magyarázom .
14/16 anonim válasza:
Itt olvashatsz róla a left-handed path, a luciferianism és a setian mappában: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
15/16 Europafan válasza:
Mágia... hm... szerintem keresd fel Jós Mariskát, annak van egy titkos föld alatti könyvtára sárkányokkal őrizve, ő biztos tud ajànlani valamit. Mellesleg nem lehet hogy a rokonod mágiája fekete és attól vagy ilyen sötét??? :D :D
16/16 anonim válasza:
A Mágiát nem kell tanulni, sajnos a rossz az emberben van. Tehát a bennünk lévő mágiát nem tanulni kell, hanem legyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!