Ezt hogyan csinálta a srác?
https://www.youtube.com/watch?v=yny0VDxgNwQ
Nem egy magas szintű trükk, de engem érdekel. Nem érdekel olyan, hogy "meg volt rendezve", én arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan tüntethet el valaki ily módon valamit! Köszönöm :)
Ilyen módon sehogyan....:)
Több megoldás is lehetséges. Ami biztos, hogy a "rendőr" a társuk, nem hivatalos közeg.
0:12 és 0:16 között az állandóan izgő-mozgó, zoommoló kamera átmenetileg atom stabil. Ez a videó utómunkához segítség, mert szerintem a srác 0:15 környékén, miután összegyűrte, szimplán leejti a földre. Ezt egy jobb videószerkesztővel nyomtalanul el lehet tüntetni. Utána a kamerás indokolatlanul jobbra megy. Illetve van rá jó ok, az autó takarja a járdát, nem látszik a leejtett zacskó. A jelenet végén amikor el is tűnik a képből, ahol közel van a kameráshoz, az a kezébe nyom egy másik zacskót és azt mutatja, amikor újra látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!