Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Élnél szerepjáték fantasy...

Élnél szerepjáték fantasy világban?

Figyelt kérdés

Mármint olyanra gondolok, ahol van mágia, sárkányok, varázslók pegazusok, reinkarnáció, istenek, démonok stb. Mint a D&D, m.a.g.u.s-ban vagy középföldén.

Ha igen miért élnél ott? Ha nem miért nem?

Ha van kedvetek kort és nemet is írjatok. Kíváncsi vagyok van e valami összefüggés.

Minden normális választ köszönök szépen!

26/F

2014. júl. 26. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen karakterként kéne ott élnem, átlagemberként, vagy pláne saját magamként (saját képességeimmel) eszem ágában se lenne, szerintem érthető, hogy miért, az ilyen fantasy világoknak nem az a fő bája, hogy a karaktered izgalmas, fantasztikus, különös lényekkel teli környezetben van, hanem az, hogy tud is ezekkel mit kezdeni, nem ő a falusi szántóvető. :)

Hogy nem saját magamként szívesen élnék-e ilyen világokban, attól is függ, azok melyik részében, és főleg, hogy milyen karakter lennék.

Amúgy nem rajongok az ilyen "klasszikus" fantasy settingekért, másfajta szerepjátékok vonzanak, zömmel horror, de azokban pláne nem szívesen élnék, azt hiszem pláne érthető, hogy miért nem, ezekben a karakterek is szívnak.

32/N

2014. júl. 26. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám,mert kalandvágyó vagyok! ;D 14,5/L
2014. júl. 26. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Én Középföldén élnék legszívesebben egy harcos hercegnőként, és sárkányok meg orkok levadászásával keresném a kenyerem ! :-)
2014. júl. 26. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Elfnek elmennék. Még ha sötételf is.

24/f

2014. júl. 26. 18:34
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2014. júl. 26. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Dögöljek meg, ha értem, hogy a 6-7-es válaszadó mit akar közölni.
2014. júl. 26. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:

A 15 évesek vagy a sérült emberek vágynak ilyenekre.

Vagy akinek nagyon unalmas az élete.Vagy esetleg valami probléma elől menekül, amit nem tud megoldani és ez egyfajta pótcselekvés.Pszichológiát tanultam úgyhogy nem beszélek hülyeségeket.Anna Freud:"A kicsik gyengének érzik magukat az erős felnőttek és veszélyek között,s gyengeségüket fantáziájukkal és szerepjátékokkal igyekeznek ellensúlyozni.A gyerekek elhárító mechanizmusai. Egy napra kipróbálnám maximum.de akkor is csak ha tudnék varázsolni.

Milyen összefüggésre vagy kíváncsi a nem és kor összefüggéseit vizsgálod?

Nem bántani akartalak.:)

31 N

30 N

2014. júl. 27. 00:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is elgondolkodtam hasonlón, de nem menne.

Sem nem film univerzuk, se nem egy anime világában, se nem egy, fantasy szerepjáték világában.

Lehet, hogy külsőként csábítanának a kalandok, de egy, rövid idő után, már otthagynám az egészet.

2014. júl. 27. 01:16
 9/9 anonim válasza:
én simán akár milyen karakterként. mondjuk én Tera .ás világra gondoltam :D 18F
2014. aug. 3. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!