Elátkozták volna a családomat?
Több mint valószínű hogy démonokat engedtek rátok a fekete ruhás alakok.
Ha a házban gyakran van hideg akkor biztos démonokat idéztek mert ők minden meleg energiát elszívnak.
Szerezz ördöggyökeret és füstöld át az egész házat és a kertet ez kiűzi őket. Amit még tenni tudsz hogy kristályboltban veszel obszidiánt ez erős védelmet adó ásványféle nem drága a család minden tagján legyen egy ilyen nyaklánc vagy gyűrű,érdemes ezt kiegészíteni hegyikristállyal mert az is tisztít és fényt ad.
A harmadik nagyon fontos hogy kezdj el meditálni vagy lemenni alfába és ott képzeld el hogy a házat bevonja egy nagy fehér védőrács aura ami a föld közepéig lemegy egy csőbe,ezzel leföldel minden negatív energiát.Amikor elmentek ezt magatokkal is megtudjátok tenni , és kérjétek Mihály Arkangyal segítségét.
Szívből kívánok minden jót ha bármi kérdésed van írj .
Egyrészt az a baj, hogy hisztek a rontásban, így önmagatok is megerősítitek azt.Tehát még rá is segítetek azzal, hogy féltek tőle, így még könnyebben bevonzzátok a balszerencsét.
Azonban lehetséges, hogy valóban démoni erőket szabadítottak rátok a fekete ruhások.
Érdemes lenne Istenhez fordulnotok, tőle segítséget kérni, mert ő felette áll a negatív befolyásoknak is.Persze az autizmus ettől nem fog elmúlni, de sok egyéb javulást tapasztaltok majd.
Google-ból letölthető
Charles Capps
A Teremtő ereje veled van
A Teremtő ereje meggyógyít
A Teremtő ereje az anyagi életben
Peter J. Horrobin – gyógyulás és szabadulás ( démoni belépési pontok )
Bill Subritzky – szabadulás a démonoktól
AZ IMA A SZELLEMVILÁGBÓL NÉZVE
http://www.youtube.com/watch?v=jUHtzZWp_Gw
A démonok neve a tetteikben van!
Valami hasonlót szoktam mondani:
Mennyi Atyám Jézus nevében kérlek vágd le rólam,tedd semmissé ebben az életemben szerzett, és korábbról apai,anyai ágról örökölt rontásokat,átkokat,fekete mágiákat,igézeteket,démoni kötelékeket.
Korábban vagy ebben az életembe tett gonosszal való eskümet,paktumot tedd semmissé,töröld el a Jézus nevében.
Sátán tudja, hogy a Biblia igaz, és ő tudja, hogy mi jön, és ő tudja, hogy ő személyesen fog veszíteni, és ő tudja, mikor.
Máté 19:6
„Neked fogom adni a mennyek királyságának kulcsait, és minden, amit megkötsz a földön, meg lesz kötve a mennyekben, s minden, amit feloldasz a földön, fel lesz oldva a mennyekben!”
Jézus hatalmat adott nekem arra, hogy használjam az Ő nevét. És amit megkötök a
földön, az a mennyekben is meg lesz kötve. És amit feloldok a földön, a mennyekben
is fel lesz oldva. Ezért az Úr Jézus Krisztus nevében megkötözöm a fejedelemségeket,
a hatalmasságokat, a jelenvaló világkorszak sötétségének uralkodóit. Megkötözöm és
lerontom a gonoszság szellemeinek hatalmát a magasságban, és nem árthatnak
nekem semmit Jézus nevében (Máté 16:19; János 16:23–24; Efézus 6:12).
1 Kor. 6,3
Nem tudjátok-é, hogy angyalokat fogunk ítélni, nemhogy a mindennapi élet dolgait?
Pál elmondja, hogy egy nap a hívők fogják megítélni a bukott angyalokat, démonokat.
A nagy fehér trón ítélet után jön a második lépés, amikor is a démonok a tűznek tavába
vettetnek, ahol az örökkévalóságot kell tölteniük (Máté 8:29, 25:41,46). Ez lesz a démonok
végső kárhozata
Igen vissza száll az átok az elkövetőre
( ok-okozat),viszont amíg ’’ le nem szedik ,, a ’’ démoni köteléket,, az rajta van az átok szórón is és az áldozaton is !!!
Ahha szal te egy 14 éves lány vagy....
Először is a 2. gyerekek a családban mindgig gyengébbek és ezt úgy értem h nem egészzségesek.
Az én öcsémnek is a nyakára tekeredett a köldök zsinór, 2 naposan meg is halt.
A másik, mióta oda költöztetek, azóta vannak ezek, vagy csak akkor voltál 2 éves és az agy akkor kezd el raktározni emlékeket.
Vagy talán emlékszel hogy 2 éves korod előtt más volt?
Harmadik: engem is ért már sok rossz...
csukló törés
ujj törés
láb lebenulas
heggesztő megégetett
fúrós fémdróttal ammi a fúrón ment belevágtam a kezembe... stb
ezek minden emberrel előfordulnak.
az kishúgod meg csak most tanul járni...
semmi természet feletti nincs abban ha egy járást tanuló csecsemő elesik, van hogy a felnőttek is megbotlanak xd
ja és. emlekszel is ra hogy ott jártak nalatok vagy csak a szüleid mondtak, ha igen akkor lehet vmit titkolnak... ne érts félre nem vádolni akarom őket csak ezis szóba jöhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!