Van egy olyan kötésféleség, hogy a nők menstruációs vérüket és egy szőrszálat (a nemiszervükről) elesütnek/főznek/stb. ételbe és az adott férfivel megetetik, akkor egész életükön át kötődnek egymáshoz?
Bírom a sok önjelölt (már a nagyanyám is boszi volt),vagy tingil-tangli tanfolyamokon végzetteket,vagy az elolvastam 15-20 könyvet is és már főmágus,mestermágus vagyok.
Még szerencse ,hogy világ viszonylatban is csak kevesen értik a dolgukat, és a mágia nem ér el a címzettig.
Vérmágiából van több fajta is. Ahogy a lányok menstruációs vérét,úgy a férfiak spermáját is fel lehet használni.
A rituálénak van egy fontos eleme is még,de………………….
utolsó ez egy "babona" egy régi magyar babona -.- nézz utána régen tényleg voltak ilyen tanácsok tudod utána kéne járni...a kérdés pedig az volt hogy létezik-e ez és működik?
kb olyan hogyha kiborul a só akkor át kell dobni a válladon vagy ha bevered a könyököd akkor fogd meg vagy ha ásítasz tedd a szád elé a kezed mert bemászik a gonosz...
Nem kell itt háborogni
Puszillak Drága ma 16:32 !
A két utolsó mondatot értelmezted?
A kérdésre válaszoltam,csak lehet neked nem felelt meg-ez van.
Vágom,mint a penge a témát. Az elmúlt években nem győztem az elfuserált mágiáktól megtisztítani az embereket pro-kontra.
Ez az én gondolatom e –témában,és nem fogok precíz, pontos mágiát,rituálét,vérmágiát megadni.
"Vágom,mint a penge a témát. Az elmúlt években nem győztem az elfuserált mágiáktól megtisztítani az embereket pro-kontra."
Tehát magyarra átfordítva : komoly összegekért handabandáztál és "rituálékat" folytattál . Tudod ezt úgy hívják hogy kuruzslás és a törvény bünteti .
Jaj Annácska !
Ha az ostoba rosszindulatod fájni tudna Te ordítanál !
Id.: Tehát magyarra átfordítva : komoly összegekért handabandáztál és "rituálékat" folytattál.
Mivel nem ismersz,nem tudhatod hogy a témában mennyi megtapasztalásom,tudásom,gyakorlatom van – nem handabandázom!
Letisztítottam őket precízen,pontosan,eredményesen .Csak anyagárat fizettek munkadíjat nem(ha láttam valaki szorult helyzetben volt ingyen is segítettem)! És a pontosság kedvéért nem csináltam másnak rituálét,mert aki végzi arra visszahat. A mágusuk, azzal hitetik magukat bizonyos technikával ezek a visszahatások kiküszöbölhetőek-de ez nem igaz.
Mi az alap problémád magaddal ? Mert van az biztos ,különben nem lenne ez az állandó okoskodási, ’’ki ha én nem,, kényszered.
Unatkozol,nincsennek barátaid ?
Nincs pasika ?
Kritizálni sem tudsz intelligensen,emberi módon.
Csak megkérdezném TE mihez értesz professzionálisan ?
Mit tettél le az élet asztalára !
Segítettél másoknak önzetlenül,feltétel nélkül ?
# 27 Letudva .
’’Mindenkinek joga van olyan hülyének lennie amilyen akar ,,
’’Tökéletesnek lenni unalmas, és mindig is a különcök vitték előrébb a világot ,,
"’’Mindenkinek joga van olyan hülyének lennie amilyen akar ,, "
Igen ezt én is így látom :-) Tudod egy buta ember pont attól lesz buta hogy nem tudja hogy ő buta, nem tudom tudsz-e követni . Az okos ember meg elismeri ha hibázott . Én elismertem hogy bunkón viselkedtem veled, bocsánatot kértem háromszor is, de te még most is csak hülyézed, meg szidod a másikat . Tudod mit fortyogjál csak a saját kis poklodban, nem fog érdekelni, jó kedvem van :-P
Annácska !
Ne már,magadra vetted.........én nem így szántam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!