Hogyan lépjek kapcsolatba démonokal?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a kérdés már párszor fel lett téve de én még nem találtam rá megfelelő választ.Bár már utána néztem mégis a ti tapasztalataitokra lenne szükségem.Kérem csak olyan ember irjon akinek valamilyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban.Kérem hogy olyan ember ne irjon akinek a mondatában hülye gyerek,pszichológus es stb. van. Válaszokat előre köszönöm.2014. jún. 5. 18:44
11/28 A kérdező kommentje:
Nagyon örülnék a segitenél
2014. jún. 5. 20:31
12/28 anonim válasza:
Draak: na azt látjuk, hogy nem tartozol ehhez a világhoz. Egy kisebbfajta Félelem és reszketés Las Vegasban-féle film főszereplője lehetsz.
13/28 anonim válasza:
#9 éreztél már rosszindulatú érzéseket? szabaditsd fel a benned lévő gonoszt és ad át magam teljesen az érzésnek majd ajánld fel a lelkedet valamiért cserébe, de ne gondolkozz túl nagyban ők azért nem istenek gazdaság, siker, szerencse stb. figyelmeztetleg ez mindig áldozattal jár lehet, hogy te sikeres leszel, de a szereteid nem, aki körül vesz mind átkozottak lesznek csak a halálodkor fognak felszabadulni.
14/28 A kérdező kommentje:
Es mar megbocsass,menyi időbe tartana ez a ugynevezet oda adás?? És miben nyilvanulna meg hogy eljotek ertem,uzletet köthetek.
2014. jún. 5. 20:53
15/28 anonim válasza:
Az idő nem tőled függ, hanem a démontól, de valoszinűleg rövid időn belül tudod sok olyan ember van, aki eladta a lelkét csak nem tud róla a szerződés megkötéséhez elég a felajánlás a teljes odaadás viszont, ha megköttetett a szerződés nincs visszaút van, amikor a démonok emberáldozatot követelnek leginkább egy fiatal gyereket keresnek gazdatestnek, aki különleges és, aki terjeszti az átkot, mivel a démonok a félelem, rettegés, kétségbeesés, depresszió, rosszindulatból táplálkoznak.
16/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat.A felajanláshoz elég ha csak megmondom neki vagy tettben kell bizonyitanom
2014. jún. 5. 21:28
18/28 anonim válasza:
én úgy lépek kapcsolatba démonnal, hogy lemegyek a közértbe, és veszek egy soproni fekete démont!
utána elfogyasztom és nem fordítva!
19/28 anonim válasza:
Nem kell tettel bizonyítanod csak komolyan kell gondolnod a rossz érzések csak azért kellenek. hogy magadhoz csalogasd őket, mivel ők ebből táplálkoznak nem hiába keresik a kétségbeesett embereket.
20/28 A kérdező kommentje:
Köszönom a válaszaidat Draak
2014. jún. 5. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!