Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a csakra, miért ez a neve...

Mi a csakra, miért ez a neve és mit takar? Mi a merídián?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Kérlek, magyarázd meg, hogy a google keresésed miért nem járt kielégítő eredménnyel. Nyilvánvaló, hogy megpróbáltad, de valami miatt nem tetszett az eredmény, mert ugye ki lenne annyira elvetemült, hogy azelőtt írna ki kérdést, hogy akár egyszer is rákeressen a neten.

Nos?

2014. jún. 2. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
a csakrák energiaközpontok, összeköttetésben vannak a meridiánokkal. 7 csakra van és úgy tudom 14 meridián.
2014. jún. 2. 19:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem értem azt a rengeteg dolgot ami a neten van, a wiki meg hiányos és nem hiszem hogy igaz lenne.

Valamilyen Kovács Táltos mondta a Tv-ben hogy a csakra azt azért nevezik így, mert magyarúl az energia csokra. Csakra=csokra. Ez így ok ? Igaz ? Én nem értem. Máshogyan szabatosan elmagyarázná valamilyen "nem szkeptikus, nem ateista, nem materialista" értelmes ezotérikus, hogy mi ez ? + merídián az mi?

2014. jún. 2. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi 2-es !!

Miért 7 csakra, energiaközpont van ? Ha eszem ott a táplálék emésztődik, endoterm és exoterm kémiai reakciók lesznek az miért nem számít energiaközpontnak ? Ha alszunk és nem tőrténik emésztés, akkor miért vannak a testben energiaközpontok, amikor eszünk miért nem keletkezik egy vagy több új energiaközpont

Ha napozok és a bőrömet éri energia, a karomon miért nem alakul ki egy energiaközpont, amikor a napenergiát elnyeli a testem ?

Akkor a csakra az nem energia vagy igen ?

2014. jún. 2. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

"Miért 7 csakra, energiaközpont van ? "

7 fő központról szoktunk beszélni, de sokkal több kis központ is van.

"Ha eszem ott a táplálék emésztődik, endoterm és exoterm kémiai reakciók lesznek az miért nem számít energiaközpontnak ? "

ha eszel abból kémiai reakció lesz a szádban, gyomrodban és beledben. A szerveidet lehetne legjobban a csakra központoknak nevezni. A lélek szervei, és ezek a szervek nem sokasodnak, ahogy a testi szerveid sem :).

2014. jún. 2. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!