Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit jelent beavatottnak...

Mit jelent beavatottnak lenni? Mi a jelentősége a beavatásnak?

Figyelt kérdés

2014. máj. 30. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Kinyújtod a nyelved és magadhoz veszed az áldást.

Az a jelentősége, hogy ettől jössz rá, hogy bár jelentős, de semmi jelentősége.

2014. máj. 30. 00:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy mondod?!
2014. máj. 30. 00:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Tagja l,eszel valamelyik szektának. Másutt nincs beavatás.
2014. máj. 30. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Az előzővel nem tudok egyet érteni. Én meditáció közben estem át beavatáson. Megtapasztaltam valamit, és sok mindent megtudtam ez által. Utána más, magasabb szemszögből tekintettem a világra, ez a beavatás lényege.

Ha beavatott vagy, akkor felelős vagy önmagadért, hiszen ismered magad és a világot valamennyire.

A beavatás megpecsételi a törekvéseidet, amik nélkül nem eshetsz át valódi beavatáson (ezoterikus szempontból, mert a szektába lépést én nem nevezném beavatásnak).

2014. máj. 30. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
attól függ hogy milyen beavatásra gondolsz?
2014. máj. 31. 14:27
 6/7 Gorgo 20 ***** válasza:
Beavatottnak születni kell, olyan alap tudást jelent amivel teljesen más felfogást ad az élet értelmének és tudod mi miért van és mivel váltottad ki. Befolyásolni nagyon nehéz és legtöbbször csak mikor helyzetben vagy akkor döbbensz rá hogy ezért és ezért van ez meg az. Ezt csak így zavarosan tudtam leírni mivel megfogalmazhatatlan és körülírhatatlan beavatottság hatalma és ereje.
2014. jún. 7. 20:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Gorgo, és ez függ valamitől, hogy ki születik annak, vagy csak a véletlen műve? Esetleg előző életektől függ?
2014. jún. 16. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!