Hogy lehet vámpírrá változni?
Nem tudsz vámpírrá válni. Embernek születtél fogadd el.
Ha annyira vámpír szeretnél lenni ajánlom a genetikai átformálást. Írd át a DNS-ed azon szekvenciáit vámpír denevér DNS-el amik felruháznak téged vámpír képességekkel. Sok sikert és kb 200-2000 év tudományos kísérletezést. ;)
Ez nem hülyeség, ez egy így van.
Az emberi lélek is jó, nem értem miért akar az emberek többsége vámpír lenni, fogadd el azt ami vagy és ne vágyd mássá lenni.
Szia!
Ez egy nagyon egyszerű folyamat.
Keresd fel Draculát, levelezzetek, és ő majd beajánl egy olyan *szuperhelyes* srácnál, mint Edward, akinek csillog a mellkasa, ha rásüt a Nap.
Vérfarkas konkurenciam
#mellőzhető.
A jóképű vámpírpasival rögtön egymásba szerettek és Erdély gyönyörű mezőin boldogítjátok egymást a bárányok, azaz a két lábon járo vacsoráitok társaságában.
A kristálypalotát kihagytam volna?
Hm... Mindenesetre remélem örökké imádni fogjátok egymást a cukivérszívófiúval.
a vámpírrá válás leghatékonyabb rituáléja SZÁMODRA: menj el orvoshoz, akik majd felírnak neked helyes kis bogyókat, amitől lenyugszol :)
egy ilyen hülye kérdésre mégis szerinted vannak normális magyarázatok? a vámpírok létezését még az összeesküvés elméletes emberek is tagadják, akkor gondold már át mekkora nagy marhaságot akarsz, kérlek! nem tudsz sehogyan sem vámpírrá változni, mert nincsenek is vámpírok!
Hali én vámpír vagyok, pont kéne egy új szörnyvadász, mert a réginek elfogyott a vére. :)
De remélem egészségesen étkezel és rendszeresen sportolsz mert ha nem ne is gyere mivel a keserű vér nincs az ínyemre :) Ha ismersz vérfarkast akkor azt is hozd magaddal mert én azok fejét gyűjtöm, de a sellők is érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!