Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehet vámpírrá változni?

Hogy lehet vámpírrá változni?

Figyelt kérdés
Olyan rituálék érdekelnek amig vámpirrá változtatnak vagy olyan hely ahol más vámpirok is vannak, a hülyék ne irjanak köszönöm
2014. máj. 24. 18:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem tudsz vámpírrá válni. Embernek születtél fogadd el.

Ha annyira vámpír szeretnél lenni ajánlom a genetikai átformálást. Írd át a DNS-ed azon szekvenciáit vámpír denevér DNS-el amik felruháznak téged vámpír képességekkel. Sok sikert és kb 200-2000 év tudományos kísérletezést. ;)

Ez nem hülyeség, ez egy így van.

Az emberi lélek is jó, nem értem miért akar az emberek többsége vámpír lenni, fogadd el azt ami vagy és ne vágyd mássá lenni.

2014. máj. 25. 13:39
 22/28 anonim válasza:
hány éves vagy ha szabad kérdezni? nem nézel sok horrorfilmeket? mellesleg a dracula igen is létezett Vlad Dracul néven és Havasföldi fejedelem vol,de nem szívta az emberek nyakát sem vérét és nem változott denevérré sem.szerintem csak álmodtad
2014. máj. 25. 21:02
 23/28 anonim ***** válasza:
Le kell szopni egy vámpírt.
2014. máj. 25. 23:19
 24/28 anonim válasza:

Szia!

Ez egy nagyon egyszerű folyamat.

Keresd fel Draculát, levelezzetek, és ő majd beajánl egy olyan *szuperhelyes* srácnál, mint Edward, akinek csillog a mellkasa, ha rásüt a Nap.

Vérfarkas konkurenciam

2014. máj. 31. 22:21
 25/28 anonim válasza:

#mellőzhető.

A jóképű vámpírpasival rögtön egymásba szerettek és Erdély gyönyörű mezőin boldogítjátok egymást a bárányok, azaz a két lábon járo vacsoráitok társaságában.

A kristálypalotát kihagytam volna?

Hm... Mindenesetre remélem örökké imádni fogjátok egymást a cukivérszívófiúval.

2014. máj. 31. 22:27
 26/28 anonim ***** válasza:

a vámpírrá válás leghatékonyabb rituáléja SZÁMODRA: menj el orvoshoz, akik majd felírnak neked helyes kis bogyókat, amitől lenyugszol :)

egy ilyen hülye kérdésre mégis szerinted vannak normális magyarázatok? a vámpírok létezését még az összeesküvés elméletes emberek is tagadják, akkor gondold már át mekkora nagy marhaságot akarsz, kérlek! nem tudsz sehogyan sem vámpírrá változni, mert nincsenek is vámpírok!

2014. jún. 1. 01:24
 27/28 anonim ***** válasza:

Hali én vámpír vagyok, pont kéne egy új szörnyvadász, mert a réginek elfogyott a vére. :)

De remélem egészségesen étkezel és rendszeresen sportolsz mert ha nem ne is gyere mivel a keserű vér nincs az ínyemre :) Ha ismersz vérfarkast akkor azt is hozd magaddal mert én azok fejét gyűjtöm, de a sellők is érdekelnek.

2016. szept. 16. 15:02
 28/28 anonim válasza:
Régen valamikor pár ezer évvel ezelőtt léteztek vámpírok.De csalódást kell hogy okozzak már nem léteznek.És nem vért szívtak.csak sokat gyilkoltak és megették élve az áldozatot azért nevezték őket vámpíroknak.A tévébe amit látsz az nem igaz.
2017. márc. 17. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!