Josef Dürr:Démonmágia könyvében valós tapasztalatok, rituálék vannak, vagy az egész kitaláció?
Démonmágia már évezredekkel a kereszténység előtt is létezett, szóval ahhoz semmi köze...
"És nem kiskamaszok akik pl a temetőkbe járnak hülyéskedni, vagy a netről olvasnak valamit, és otthon próbálnak meg idézgetni" Ha rám céloztál, ki kell, hogy ábrándítsalak. Sem kamasz nem vagyok, pláne nem kicsi, temetőbe nem hülyéskedni jártam, amit neten olvasok, azt nem hiszem el, ergo pár éve már semmit nem olvasok netről, és nem próbálgatok idézgetni (vagy csinálom, vagy nem, de nem próbálkozok). Mindez arra utal, hogy el sem olvastad a sztorimat, bár nem kötelező. De akkor ne szóljál be.
Az meg, hogy teológiai szempontból tanultál a démonokról, nem jelent semmit. Max. talán azt, hogy biztosra vehetem, hogy a közhiedelem szerint nézed őket. Többet ér a tapasztalat, mint bármelyik könyv.
Ezt a kérdést senkinek sem az interneten kell tárgyalni. Tisztában vagytok azzal, hogy olyan dolgokról beszélgettek, amiről fogalmatok nincsen?
Mindenkinek saját magának kell az útján haladnia, és mellesleg az ilyesmit a leganagyobb titokban kellene tartani!
Hogy meg akartok halni, az a ti bajotok, de az, hogy osztogatjátok a mágiáról szóló dolgokat, amik hiányosak és ebben a formában rendkívül veszélyesek.
Fejezzétek ezt be, és tünjetek el, amig még nem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!