Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Josef Dürr:Démonmágia könyvébe...

Josef Dürr:Démonmágia könyvében valós tapasztalatok, rituálék vannak, vagy az egész kitaláció?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 12:05
1 2 3
 11/21 Laylah ***** válasza:
68%

Démonmágia már évezredekkel a kereszténység előtt is létezett, szóval ahhoz semmi köze...

"És nem kiskamaszok akik pl a temetőkbe járnak hülyéskedni, vagy a netről olvasnak valamit, és otthon próbálnak meg idézgetni" Ha rám céloztál, ki kell, hogy ábrándítsalak. Sem kamasz nem vagyok, pláne nem kicsi, temetőbe nem hülyéskedni jártam, amit neten olvasok, azt nem hiszem el, ergo pár éve már semmit nem olvasok netről, és nem próbálgatok idézgetni (vagy csinálom, vagy nem, de nem próbálkozok). Mindez arra utal, hogy el sem olvastad a sztorimat, bár nem kötelező. De akkor ne szóljál be.

Az meg, hogy teológiai szempontból tanultál a démonokról, nem jelent semmit. Max. talán azt, hogy biztosra vehetem, hogy a közhiedelem szerint nézed őket. Többet ér a tapasztalat, mint bármelyik könyv.

2014. máj. 11. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Laylah: pár évtized megmutatja neked, ki vagy. Túl fiatal vagy még és elég mélyen benne vagy ezekben a dolgokban. Óvatosabbnak és megfontoltabbnak kellene lenned. Ez a levegő, amiben élünk tele van kárhozattal. (Nem partner vagy, hanem áldozat.)
2014. máj. 12. 00:45
 13/21 anonim válasza:
0%
Kedves kérdező, inkább a fizika- és biológiakönyvet olvasd, nehogy olyan hülye legyél, mint pár ember itt a válaszolók közt.
2014. máj. 12. 08:12
 14/21 A kérdező kommentje:
Bio-kémia szakon vagyok,szóval bőven lapozom a biológia és kémia könyveket.
2014. máj. 12. 15:56
 15/21 anonim válasza:
28%
ha (leendő) biokémikus létédre nem tudod eldönteni, hogy ez a démonmágia rituálé dolog tőrőlmetszett ökörség, akkor lehet, nem olvastad elég alaposan azokat a könyveket.
2014. máj. 18. 03:11
 16/21 anonim ***** válasza:
A francba, Súrnak megint igaza van!
2014. nov. 26. 16:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Laylah, te sátánista vagy, hogy ilyen bátran foglalkozol a démonokkal?
2014. nov. 26. 16:55
 18/21 anonim válasza:

Ezt a kérdést senkinek sem az interneten kell tárgyalni. Tisztában vagytok azzal, hogy olyan dolgokról beszélgettek, amiről fogalmatok nincsen?

Mindenkinek saját magának kell az útján haladnia, és mellesleg az ilyesmit a leganagyobb titokban kellene tartani!

Hogy meg akartok halni, az a ti bajotok, de az, hogy osztogatjátok a mágiáról szóló dolgokat, amik hiányosak és ebben a formában rendkívül veszélyesek.

Fejezzétek ezt be, és tünjetek el, amig még nem késő!

2016. máj. 30. 17:03
 19/21 Laylah ***** válasza:
Még épp időben válaszolok :D nem, nem vagyok és sosem voltam sem sátánista, sem ördögimádó.
2016. júl. 16. 00:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Úgytűnik itt csak elmèleti infóval ès belőle származó fèlelemmel rendelkeznek a "szakèrtők" gyakorlati tudással nem. Egy dèmon szerződèst köt? Ez elárulja hihetetlenül mèly tudatlanságodat.
2017. jan. 16. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!