Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Te is Davic Icke fan vagy?

Te is Davic Icke fan vagy?

Figyelt kérdés

Egyszerűen zseniálisan ahogyan ötvözi az okkultizmust, kvantumfizikát és a biológiát ez a nemhétköznapi ufólogus zseni.

Állandóan megnézem a róla készült videokat, cikkeket. Alig várom hogy személyesen is lássam. Te is így vagy ezzel ? Megelégszel csak a videoit tanulmányozva ? http://www.youtube.com/watch?v=R_e6iuAvmkY

2014. máj. 6. 20:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

E feladatot adták neki. Egységet tanít alacsony éa "gyakorlati" szinten.

Örülök, hogy ő lehetett, aki.

Ha lenne csatornázód hozzá, miket kérdeznél?

Privátban válaszolj, ha válaszolsz.

2019. máj. 30. 08:01
 22/30 anonim ***** válasza:

Őt és az Infowars-os fickót biztos várják régóta a megfelelő klinikán.

Semmilyen bizonyítéka sincs a gyíkokra csak azt mondja, hogy léteznek és mutat pár gyerekrajzot a kinézetükről. Szerinte az egész brit királyi familia beleértve az elnököket mind vérrokonok Obamától kezdve Putyinig, ami "nem merész állítás", de erről semmilyen hivatalos komolyan vehető dokumentuma sincs. Ennyi erővel azt is terjeszthetné, hogy vámpírok és vért isznak. Ami a legmegdöbbemtőbb, hogy tényleg rengetegen elhiszik. Egy időben azt híresztelte, hogy ő Jézus reinkarnációja. Lehet, hogy ő is elhiszi amit mond nem tudom, de az biztos hogy rengeteg pénzt keresett vele, többet mint a tv-zéssel.

A youtubon lévő "leleplező" reptilián videók hamisak, a zenei aláfestés a videók alatt horrorfilmet idéz a hatás kedvéért. A készítéjük természetesen semmilyen felelősséget nem vállal a filmekért.

2019. szept. 22. 22:00
 23/30 anonim ***** válasza:
Mindenkinek passzív fana vagyok, aki istent hirdeti. Jómagam már nem ilyen gyermeki szinten vagyok, de örülök az ilyen gyerekeknek, akik a csecsmőket tanítják mászni, járni.
2019. okt. 13. 21:52
 24/30 anonim válasza:
2019. okt. 14. 12:51
 25/30 anonim ***** válasza:
Persze. Hiszen ő leleplezi az Újvilágrend embereit. Ezzel pedig egyuttal a zaklatókat,akik tagadni próbálják ennek a világnak a létrejöttét. Nem konteó. Sosem volt az. A konteó csak egy megnevezés a valóság eltitkolására.
2019. dec. 23. 09:52
 26/30 anonim ***** válasza:
David Lcke egyébként meg jártas a politikusok körében tehát igazat mondd és nem mindenféle konteó gyártás. Azok mondják hogy konteó akik pontosan tudják mi munkálkodik e mögött.
2019. dec. 23. 09:56
 27/30 anonim ***** válasza:
A zaklatóim úgyis felfognak pontozni. Ugye?
2019. dec. 23. 10:20
 28/30 anonim ***** válasza:

A conspiracy theory kifejezest a CIA talalta ki, hogy lejarassa azokat, akiknek a velemenye nem volt szimpatikus, vagy kormanyellenes volt. Utana lehet nezni a neten.

Amugy szerintem mond okos dolgokat is. Az en bajom csak annyi, hogy viszont a megoldasrol SEMMIT!

Mire jo az a tudas amivel nem tudsz kezdeni semmit.

Tegyuk fel, hogy elhiszem, hogy a kotelezo vakcinaba nanocsipek lesznek es a 5G-s tornyokkal fogjak iranyitani. Es mond valamit Mr Icke, hogy mit lehet ez ellen tenni? Semmit.

Lehet itt lazongani, hogy vissza fogom utasitani, de ha pl torvenybe iktatnak valamit, es te visszautasitod, akkor mar bunozo leszel. Szoval barmit is mond, amig nincs szamomra hasznalhato tudas benne, addig nem tud erdekelni a dolog.

Mondjuk az erdekes, hogy jelenleg nagy toborzas megy az Egyesult Kiralysagban. Valami 20-25 ezer uj rendort toboroznak.

Azert felmerul a kerdes, hogy miert.

2020. máj. 31. 21:20
 29/30 anonim ***** válasza:
Legnagyobb rajongoja vok
2020. szept. 27. 18:50
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem...Szerintem, zakkant. Az élettörténete is egy hullámvasút, s az elméletei az életpályafutásának a tükre.

[link]

Ez mondjuk az én véleményem, ismeretségi körben is vannak belőle viták, sajnos egyoldalú, "Ő" imádja az összeesküvés elméleteket.

És hasonlóan reagál az ellenérvekre, vagy a nem "hívőkre":

#4 "valami értelmes komment ?"

(a korábbi 3 is értelmes válasz. Nem mindenki, Davic Icke fan. Részemről senki se az, hanem csak szimpatizálnak azokkal az eszmékkel, gondolatokkal amiket állít vagy a könyveiben ír. S persze olyanok is vannak kiknek nem szimpatikus)

Ha te "fan" vagy akkor oké, én nem és az is oké. Az idő majd eldönti melyik az igaz.

2020. dec. 18. 04:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!