Lehetsége-e a varázslás?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 19:37
4/20 anonim válasza:
Nem lehet varázsolni. Bármi amit varázslatnak mondanak, igazából fizikai és(vagy) kémiai esemény.
5/20 anonim válasza:
Nem, energia megmaradás, honnan szakasztanál annyi energiát ami egy egyszerű telekinézishez kell? A tűzlabdákról és kézrátétes-gyógyításról ne is beszéljünk...
6/20 anonim válasza:
Attól függ mit nevezel varázslásnak.
Lehet (sőt biztos), hogy nagyon sok minden, amit ma természetesnek és nyilvánvalónak veszünk, mondjuk egy X. századi embernek mágia lenne.
Kezdjük pl. a TV-vel.
Ma már meg tudjuk mondani mikor lesz napfogyatkozás. Ha ezt valaki a középkorban teszi meg, akkor varázslónak tartja mindenki.
Viszont ha a varázsigés, varázspálcás csiribú csiribára gondolsz, akkor a válasz egyértelműen nem.
7/20 anonim válasza:
attól függ milyen varázslás,a Harry Potter féle nem..sajnos..
viszont a mágiában vannak bizonyos szerelmi oldások-kötések,amiket szívesen használnak,mert vagy a gondolat teremtő ereje végett,vagy bebeszélés végett hatásos..
8/20 anonim válasza:
Én tudok egy pálcából fényt varázsolni, úgy hívják elemlámpa!
9/20 anonim válasza:
Én meg vizet fakasztok belőle, úgy hívják vizelés.
10/20 anonim válasza:
Én a napsütést alakítom át árnyékká
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!