Hogyan gyűjtsek híveket a vallásomhoz?
Figyelt kérdés
Hogyan kezdjek neki a tanításaim terjesztésébe?2014. ápr. 9. 19:04
1/16 anonim válasza:
Mondjuk kezdd hirdetni az igéd. De ha még két mondatot sem tudsz hiba nélkül leírni, akkor inkább sehogy... Van már éppen elég kókler a világban.
2/16 anonim válasza:
Hírdesd újságban pl Népszabadság vagy ha szegény vagy utcafalon, utcatáblán. Ígérj ingyen fánkot az első 100 belépőnek és színes matricát
3/16 anonim válasza:
ingyen fánk és színes matrica! ez qva jó ötlet.....:)
4/16 Joci_27 válasza:
Ajánlom a Blaha Lujza téren történő hangos igehirdetést vagy ha ez nem válik be, akkor a házalós-becsöngetős, vagy az utcán leszólító idegesítő lerázhatatlan hittérítést.
5/16 anonim válasza:
Én a helyedben elsőre ismerősöknél kezdeném.Kérdezd meg a barátaid ha van hogy mi a véleményük róla,onnan már el lehet indulni, a facebuuukon is láétrehozhatsz csoportot,hátha valaki megtalál.
Ha van időd és helyed tarts valami közösségi helyen amolyan gyülléseket,tájékoztatókat,ezeket előzőleg plakátolhatod cetlizheted stb.Ha jó dologról van szó akkor úgy is vevők lesznek rá az emberek ,ha nem akkor csak egy kevés ember .
Gondolom létező vallásról van szó,keress olyanokat akik ugyan ezt vallják és együtt többre tudtok menni!
6/16 anonim válasza:
Ingyen sör és örökélet! Ja, olyan már van.
7/16 anonim válasza:
Engem máris meggyőztél, már ketten vagyunk.
8/16 anonim válasza:
...Hárman...
Én is beszállok! ;)
Amúgy indíts egy blogot olyan néven amire sokan kereshetnek rá a neten (pl. xxxvideók) és mond el minden ismerősödnek hogy nézze meg!
9/16 anonim válasza:
szerezz egy hordozható dobot és egy szócsőt, és fel-alá járkálva üvöltsd ki a terveidet. de futócipőt vegyél fel... vészhelyzet esetére :DD
10/16 anonim válasza:
Hívd fel a SOTE elmegyógyító részlegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!