A DMT - A lélek molekulája című film egy tipikus New Age-es, luciferiánus propagandafilm?
Ti mit gondoltok erről?
Személyes véleményem:
nekem ez a film egyáltalán nem tetszett és bizonyos részei kimondottan taszítóan (!) hatottak rám.
Nekem ez a világ, amit a filmben felvázolnak, nem kell. (!!!)
Véleményem szerint ez ismét egy tipikus negatív, a legmélyebb lényegünk ellen irányuló film... egy újabb felénk irányított csapda.
A beavatásról:
Létezik (valamilyen szinten) a beavatás és a beavatással szemben létezik egy ellenbeavatás is,
ahol a beavatás másolatához (=a beavatásról készült fakszimiléhez) egy furcsa, idegen erő hozzáadja magát.
Tudnék konkrétabb dolgokat is írni, de a személyes valóságotokat nektek kell kialakítanotok... tehát nektek magatoknak kell eldöntenetek, hogy számotokra mit tartalmaz ez a film.
...de - tartok tőle -, hogy nem túl sok jót.
Szerinted mit propagál a film?
Amikor azt írtad, hogy:
„A halálközeli élmény, hogy valóság-e vagy sem egy kényes kérdés” -lehet, hogy egy külső átverés
A halálközeli élmény (aminek a hatására „megjavulnak” az emberek)... az kb. egy implant. = egy szintén kívülről kapott (le)korlátozás,
akkor milyen külső forrásból származó átverésre vagy szándékos lekorlátozásra gondoltál?
Kitől, mitől eredne, és milyen céllal?
Igazából azt sem értem, hogy mitől lenne lekorlátozás, mikor a HKÉ-t átélt emberek éppen ellenkezőleg élik meg.
Ès itt van ez is..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!