Hogyan lehetnék mágus?
Figyelt kérdés
Köztudott hogy vannak tűz, jég és természet mágusok.
Nos én mind a 3 képességből szeretnék meríteni.
Sokat gyakoroltam a meditációt, sikerült eljutnom a spontán kivetüléshez.
Érzem hogy energia van bennem, csak nem tudom a csakrámat megnyitni.
Gyakorlott emberek segítségét kérném.
Sskeptikusok nyugi, már más időket élünk, az energia egyre hatalmasabb.
2014. márc. 23. 21:58
11/17 anonim válasza:
Az egészhez koncentráció kell, türelem stb.. pl: ha vizzel akarsz vmit kezdeni, akkor érezd hogy a testedhez tartozik és ne gondolkodj semmin ,csak koncentrálj, ehhez kell némi idő míg kifejleszted a képességet de hajrá , ;):D
12/17 anonim válasza:
Koncentrálsz... berakod a fagyasztóba és emgfagy. :D :D
13/17 anonim válasza:
A csakráid nyitottságát több tényező befolyásolhatja. Célszerű ha mágiával akarsz foglalkozni akkor keress ez irányú gyakorlott mestert. Szívesen javaslok ilyet privátban.
15/17 anonim válasza:
Ha belédcsap a villám, mágus leszel. De az is megteszi ha a konnektorba nyúlsz.
16/17 anonim válasza:
Egyél meg egy mágust, s te is azzá válsz, hisz' az vagy, amit megeszel.
17/17 anonim válasza:
Ha nem vagy mágus nem válhatsz azzá!
Ha többet akarsz tudni a témáról keress fel privátban írok neked róla! Úgy gondolom nem tartozik a sok vicces kedvű barátunkra!De azé ne egyél meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!