Kartyazas kozben erezhettem-e az ordog jelenletet?
A kartya vajon tenyleg az ordog bibliaja?
Misztikus elmenyem volt kartyazas kozben, 9-0 ra allt a jatek az en karomra es akkor elkeztem mondogatni, hogy soha tobbet nem jatszom, ha most nem nyerek es akkor elkezdtem nyerni es teljesen olyan volt, mintha valaki vagy valami hallott volna.
en azt hiszem, az ordog volt, mert szorakozott velem. Vegul kikaptam de ez az egesz nagyon furcsa, amint szitkozodtam, zsinorban kezdtem nyerni.
persze, mert azzal fenyegettem a vilagot, hogy ha most nem nyerek, soha tobbet nem jatszom.
Es az ordog megijedt, mert az o erdeke az, hogy jatsszon minel tobb ember.
Most, mikozben ezeket a sorokat irom, ugy erzem, valaki vagy valami a tarkomra lehelt.
Mi lehet ez??
majd egyszer felnyul erted az agy alol es akkor visonghatsz.
de visongani fogok en is, a karorvendo nevetsetol. Ha jol odakoncentralsz, mikozben csocsalja a labszarad, hallani fogod, ahogy kuncogok rajtad.
updatelnem a topicot.
tovabbra is megmagyarazhatatlan esemenyek tortennek velem, amelyeket osszefuggesbe hozok azzal az ominozus kartyapartival, amikor hangos szidalmak kozepette kihivtam magam ellen a sorsot.
Isten jo, tehat csakis az ordog szorakozhat velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!