Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Most komolyan Hitler egy...

Most komolyan Hitler egy gonosz fekete mágus volt?

Figyelt kérdés
Aki Jahve ellensége és azért öltött emberi alakot ,hogy Jahve kiválasztott népét a zsidókat elpusztítsa majd Jahvet ,hogy ő legyen a világ sötét ura? o.O

2014. márc. 10. 21:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Az igazi fekete mágusokat (lényegében varázslókat) a kabbalisták között kell keresni.

Hitlernek volt egy mániája, de szerintem őt nem igazán érdekelte az "okkult cirkusz",

sőt: kifejezetten ellensége lehetett és fel akarta számolni.

Az OTO-ról (Ordo Templi Orientis) annyit kell tudni, hogy lényegi (=belsőbb) tanításaik között szerepel a szexuális elvű mágia, valamint a Kabbala.

2014. márc. 14. 22:45
 22/33 anonim ***** válasza:

"És én hol állítottam, hogy a nácik keresztények lettek volna ?"

Nem állítottam olyat hogy ezt mondtad volna. Egyszerűen félre értetted, amit mondtam és ezt igazítottam ki.

A Logika tudod az logika...!!!

2014. márc. 19. 19:41
 23/33 anonim ***** válasza:

nem az irányzat tesz feketévé egy mágiát hanem a szándék! :))

2014. márc. 19. 19:46
 24/33 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, olvasd már el, amit írtál.

Attól, hogy jahve ellensége, még miért ördögi feketemágus? Nem védeni akarom, de ki dönt iel, hogy melyik irányzat a jobb? Más szemszögből nézve Jahve volt Hitler ellensége. Akkor most Jahve ördögi, és fekete?

Nem csak a zsidók vannak a ilágon. Úgy beszélsz, mintha csak azok lennének. Attól, hogy a zsidókat kipusztította volna, még nem vált volna a világ sötét nagyorává. Először is meg kellett volna nyerni a háborút.

Gondolom a tanárod zsidó.

ÖLTÖTT EMBERI ALAKOT. HMMm nem is tudtam, hogy a tanárod ilyesmiben is hisz. De hát akkor nem kell félni, mert a kipusztított zsidók, és jahve is reinkarnálódik, és máris nem lesz hitler egyedül.

Komolyra fordítva a szót.

A kérdésből kétfajta felfogás szűrhető le.

1.Hitler az ördögi sátátánista feketemágus. A zsidók, és Jahva pedig ennek az ellentétje. Hitler úgy lesz sötét nagyúr, hogy kiírja ezt a tökéletes jóságot.

2.Hitler azért akarja elpusztítani mindezeket, mert a szintén sötét, sátánista zsidók, és jahve konkurenciát jelenthet neki sötétnagyuri törekvésében.

Nyugi, nem vagyok antiszemita. Nem én hoztam fel a zsidókat, mit hitler egyedüli ellenfele, csak kicsit más szemszögből próbáltam megvilágítani a dolgokat.

2014. márc. 24. 07:50
 25/33 A kérdező kommentje:
Utolso koszonom :) Ezeket nem én mondtam csak idéztem ,amit a tanárunk mondott..Nem zsido keresztény :)
2014. márc. 24. 12:45
 26/33 anonim ***** válasza:

Pár hasznos iromány a kérdezőnek:

Hogy gonosz volt e?

[link]

Okkultista volt?

[link]

2014. márc. 27. 12:50
 27/33 anonim válasza:
Csak gondoltam ideírom a sok okosnak ,hogy a nácik legtöbb jelképe sátánista jelkép szal akkor mi is van !??
2014. ápr. 9. 23:03
 28/33 anonim ***** válasza:

27# Egyik jelkép sem sátánista, butaságokat beszélsz .

- Legtöbbször a totenkopf-ot mondják annak, mert kevesen tudják, hogy az egy ősi porosz hadi jelvény .

- Az SS rúna sem sátánista szimbólum, hanem ó germán rovásírás .

- A horogkereszt megint nem az, mivel az atlantiszi kultúra legfőbb jelvénye volt, innen vette át az emberiség több tízezer éve .

- A Fekete Nap sem sátánista szimbólum, hanem pogány okkultista jelkép .

Ezek úgy a leghíresebbek, de nyugodtan linkelj olyan jelvényeket amik szerinted sátánisták, válaszd ki a kedvencedet és én elmagyarázom neked mit is szimbolizál pontosan :-)

2014. ápr. 10. 21:24
 29/33 anonim válasza:
LEHETSÉGES UGYANIS HITLER NEM VOLT KERESZTÉNY! AZ Ő SZAVAIVAL ÉLVE:VALAKI VAGY KERESZTÉNY, VAGY NÁCI!
2014. ápr. 19. 10:53
 30/33 anonim ***** válasza:

" LEHETSÉGES UGYANIS HITLER NEM VOLT KERESZTÉNY! AZ Ő SZAVAIVAL ÉLVE:VALAKI VAGY KERESZTÉNY, VAGY NÁCI!"

De. Rengeteg beszédében mondta el, hogy szerinte Isten küldte ide. Sőt, azzal is érvelt, hogy a zsidók megölésével Jézust bosszulja meg. A Mein Kampfban is többször említi, hogy ő Isten küldötte a német nép felszabadítása végett, és hogy nagy vezető lesz Isten segedelmével. Tipikus keresztény volt. De még ha nem is ismeri valaki Hitler pontos életrajzát, felteheti magának a kérdést: Akkor miért utálta a zsidókat? Más oka nem lehetett, csak vallási.

2014. ápr. 19. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!