Hogyan küldhetnék könnyen erős rontást valakire?
Ez esetben gondold át hogy mindenki miért is él? Azért hogy tapasztalj, érezz és túléld a lehetetlent. Mindig van valami amit nem látunk, de ott van és azt megragadva tovább jutunk a problémán. Ő is szenved. Lehet hogy te nem látod vagy nem akarod látni,de mindenki szenved valami miatt. Van akinek rákos a rokona vagy mondjuk épp alkoholista. Vagy ő maga skizofrén vagy bulémiás. A mágia pedig annak a kezébe nem való aki ösztönből fakadóan nem tudja biztonságosan használni. Én például tudom. Viszont a legjobb barátom inkább a technika felé húzódik.
És ne árts másoknak, mert bár van aki szerint nem, de ha az istenek egyike nem, akkor önmagad által kapod meg a büntetésed. Aki bűnös, az bűnhődik.
Kedves Kérdező!
Ahogyan előttem is írták, ez egy kétélű fegyver. Én semmi esetre sem javasolnám nekem ezt az egészet. Rontás általában az ördög segítségével valami baj okozása a másiknak. Valóban mágusok vagy boszorkányok foglalkoznak vele. Habár Isten szabad akaratot adott az embernek, de a rontást sem mindig engedi meg. Ha pl. valaki gyakorló keresztény, él a szentségekkel, stb., akkor nem valószínű, hogy működni fog.
Nem hiszem, hogy kívánnád magadnak, hogy ördögi zaklatásnak tedd ki magad emiatt. Kicsit olyan mint a pórázra kötött kutya. Ha elszabadul, akkor csúnya véged lehet. Az átok és rontás visszasülhet és rosszabbul jársz mint akire haragszol. A lelkedről nem beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!