Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan küldhetnék könnyen...

Hogyan küldhetnék könnyen erős rontást valakire?

Figyelt kérdés
van egy lány aki rengeteget ártott nekem és most éli az életét és boldog elvette a barátamat mindent tönkret tett..és most őt nézik a jó kislánynak engem pedig a sza@rnak, tönkre tette a lelki világomat is miatta lettem depressziós 3-X követtem el öngyilkossági kisérletet stb. annyira gyűlölöm h embert igy nem lehet jobban gyűlölni és meg szeretném átkozni! szeretném 3-szorosan rosszabbul visszaküldeni ugyanezt rá amit tett velem! hogyan folyik a rontás / átok rituáléja? mi kell hozzá? segitsetek!!!!!!

2014. febr. 27. 15:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Menj el egy médiumhoz,vagy nem tom kik foglalkoznak ilyennel..mindegy keress vkit aki ezzel foglalkozik
2014. febr. 27. 17:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez esetben gondold át hogy mindenki miért is él? Azért hogy tapasztalj, érezz és túléld a lehetetlent. Mindig van valami amit nem látunk, de ott van és azt megragadva tovább jutunk a problémán. Ő is szenved. Lehet hogy te nem látod vagy nem akarod látni,de mindenki szenved valami miatt. Van akinek rákos a rokona vagy mondjuk épp alkoholista. Vagy ő maga skizofrén vagy bulémiás. A mágia pedig annak a kezébe nem való aki ösztönből fakadóan nem tudja biztonságosan használni. Én például tudom. Viszont a legjobb barátom inkább a technika felé húzódik.

És ne árts másoknak, mert bár van aki szerint nem, de ha az istenek egyike nem, akkor önmagad által kapod meg a büntetésed. Aki bűnös, az bűnhődik.

2014. febr. 27. 17:46
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Sokat elárul a személyiségedről az, hogy nem túllépni szeretnél az eddigi dolgokon, és a SAJÁT életedet rendbetenni, hanem a MÁSOKÉT akarod szétzilálni. Szerintem elsősorban ennek a hozzáállásnak köszönheted a legtöbb dolgot amit a nyakadba kaptál. Nyogodtan próbálkozz bármi rontási technikával, addig nem fogsz kiszabadulni a saját börtönödből, amíg meg nem tanulod elengedni a dolgokat, és rá nem jössz, hogy mindennek van oka, noha mégoly nehéz is megláti azt, és mégoly fájdalommal is járnak.
2014. febr. 27. 17:59
 14/17 anonim ***** válasza:
neked orvosra van szükséged, nem rontásra
2014. márc. 9. 08:51
 15/17 ragazzo válasza:

Kedves Kérdező!

Ahogyan előttem is írták, ez egy kétélű fegyver. Én semmi esetre sem javasolnám nekem ezt az egészet. Rontás általában az ördög segítségével valami baj okozása a másiknak. Valóban mágusok vagy boszorkányok foglalkoznak vele. Habár Isten szabad akaratot adott az embernek, de a rontást sem mindig engedi meg. Ha pl. valaki gyakorló keresztény, él a szentségekkel, stb., akkor nem valószínű, hogy működni fog.

Nem hiszem, hogy kívánnád magadnak, hogy ördögi zaklatásnak tedd ki magad emiatt. Kicsit olyan mint a pórázra kötött kutya. Ha elszabadul, akkor csúnya véged lehet. Az átok és rontás visszasülhet és rosszabbul jársz mint akire haragszol. A lelkedről nem beszélve.

2014. márc. 13. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy pszichológushoz,keress új barátokat,mert ha ilyen könnyen el lehet tőled venni őket,akkor szerintem nem igazi barátok,bár nem ismerem a helyzetedet,hogy pontosabban miért és hogyan vette el tőled a barátaidat...
2014. márc. 20. 23:27
 17/17 lacymax ***** válasza:
Irj privibe.Tudok rajtad segiteni.ertek az ilyesmikhez.
2015. jan. 22. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!