Dragonkalo kérdése:
A Démonok tudnak betegséget gyógyítani?
Figyelt kérdés
A lexikonban olvastam,hogy valamelyiknek a gyógyítás is a képessége.Tehát tulajdonképpen meg tudnak gyógyítani egy pl. törött kezet vagy valami genetikai rendellenességet?2014. febr. 13. 15:49
21/21 anonim válasza:
Óvatosan a kérésekkel, mert elég negatív szerződésekbe is bele tudnak a fejlettebb démonok trükközni. Olyanról is hallottam, hogy valakit tudat alatt trükköztek bele olyan szerződésbe ami miatt 300 éven át kell szolgálnia egy démont az asztrális síkon. És ki tudja, hogy ez előtt még mit kell csinálnia, vagy hogy mennyi energiát szívnak le belőle.
A démonok gyógyításáról meg annyit, hogy valszeg a negatív energiáidat szét fogják hordani másoknak. Beleértve a családodat is. Szóval nem túl elegánsan oldják meg a dolgokat az tuti. Szerintem több problémát generál ez az egész démonosdi mint amennyit megold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!