Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Gondolkodtatok már azon, hogy...

Gondolkodtatok már azon, hogy van hasonló iskola a mágiavilágban mint a Roxfort Boszorkány, és Varázslóképző Szakiskola?

Figyelt kérdés

teljes mértékben elképzelhetőnek tartom,hogy valaki megtanulja használni az erejét a varázspálcája segítségével,és van ilyen mágiavilág. Hiszek benne,hiszen olyan tantárygaik vannak az iskolában,mint egy mugli iskolában,azaz nálunk.

Mágiatörténet- történelemóra

Bájitaltan- azt itt simán lehet helyettesíteni egy kémia,biosz keverék órával

Repülésóra- bármelyik sporttvékenység itt a mi világunkban az iskolákban

Gyom és Gyógynövénytan- természetismeret ( a mi világunkban ugye alsósoknak,de aki olyan suliba jár,tanul ezekről a dolgokról pl)

Jó átváltoztatástan nincs, meg a varázspálcát hogyan használjuk helyesen óra sincs.. ( most hirtelen nem tudom annak az órának a nevét. :) )

Sötét varázslatok kivédése - önvédelmi sportok a mi világunkban ( pl karate,judo stb..)

tehát gyakorlatilag ugyanaz,csak az egy varázslóvilág

simán eltudom képzelni,hogy még ha nem is ugyanilyen,de hasonló világ működik egy párhuzamos univerzumban...

2013. dec. 15. 15:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A demokrácia ottis virágzik amióta meghalt, és azóta mindenki számára kötelező a beiratkozás,akiben van egy kis csepp mágusvér is! :D
2014. jan. 28. 19:45
 12/14 anonim válasza:

Bennem sárkányvér van akkor én most mehetek? De én a Griffendélbe akarok tartozni, vagy már csak Mardekáros lehetek?

Am viccet félretéve, régebb olvastam valami ilyesmiről, hogy van, vagy valami hasonlót. Hallottam is már, hogy a buddhisták sziklákat mozgattak akaratukkal, de oda születni kell! :D

Javaslom: [link]

Sok mindent leír a mágiáról, okkultizmusról, druidizmus, kelta hitvallás. Nekem segített elindulni.

2014. jan. 30. 00:20
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. jan. 30. 11:38
 14/14 anonim válasza:
A roxfort létezik mert oda járok. Bővebben írj üzcsit!
2014. ápr. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!