Gondolkodtatok már azon, hogy van hasonló iskola a mágiavilágban mint a Roxfort Boszorkány, és Varázslóképző Szakiskola?
teljes mértékben elképzelhetőnek tartom,hogy valaki megtanulja használni az erejét a varázspálcája segítségével,és van ilyen mágiavilág. Hiszek benne,hiszen olyan tantárygaik vannak az iskolában,mint egy mugli iskolában,azaz nálunk.
Mágiatörténet- történelemóra
Bájitaltan- azt itt simán lehet helyettesíteni egy kémia,biosz keverék órával
Repülésóra- bármelyik sporttvékenység itt a mi világunkban az iskolákban
Gyom és Gyógynövénytan- természetismeret ( a mi világunkban ugye alsósoknak,de aki olyan suliba jár,tanul ezekről a dolgokról pl)
Jó átváltoztatástan nincs, meg a varázspálcát hogyan használjuk helyesen óra sincs.. ( most hirtelen nem tudom annak az órának a nevét. :) )
Sötét varázslatok kivédése - önvédelmi sportok a mi világunkban ( pl karate,judo stb..)
tehát gyakorlatilag ugyanaz,csak az egy varázslóvilág
simán eltudom képzelni,hogy még ha nem is ugyanilyen,de hasonló világ működik egy párhuzamos univerzumban...
Bennem sárkányvér van akkor én most mehetek? De én a Griffendélbe akarok tartozni, vagy már csak Mardekáros lehetek?
Am viccet félretéve, régebb olvastam valami ilyesmiről, hogy van, vagy valami hasonlót. Hallottam is már, hogy a buddhisták sziklákat mozgattak akaratukkal, de oda születni kell! :D
Javaslom: [link]
Sok mindent leír a mágiáról, okkultizmusról, druidizmus, kelta hitvallás. Nekem segített elindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!