Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kinek sikerült a szerelemkötés...

Tímea Rubina Fernand kérdése:

Kinek sikerült a szerelemkötés? Hol, Kinél, és mennyiért csinálták? Aki nem hisz ezekben, az ne is írjon!

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Én ismerek nagyon jó jósnőt, soha nem hibázik, nincsenek előtte titkok. Nha ez a nő azt mondta, hogy meg tudná csinálni, de nem teszi, mert az feketemágia.
2013. dec. 9. 17:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg?.. És ki lenne az??
2013. dec. 9. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Mint említettem nem csinálja, mert ő ezeket nagyon komolyan veszi, senkinek sem akar ártani.
2013. dec. 9. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerelemkötés? bdsmklub.hu...
2013. dec. 9. 21:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Akkor minek írsz ide,ha nem mondod el????? Szerintem elég egyértelműen kiírtam,hogy CSAK AZOK ÍRJANAK,AKIKNEK SIKERES VOLT!!!!

Második válaszoló! Amit küldtél linket abszolút hülyeség,mert semmi köze nincs a szerelemkötéshez,és a mágiákhoz sem!!! Konkrétan bedobott egy olyan oldalt,ahol ingyen honlapot lehet csinálni!!!!!!!!!!!!

2013. dec. 10. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
ismerek ilyet, azóta is egymást gyepálják a nővel.
2013. dec. 10. 18:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés,hogy ismersz-e,hanem az,hogy kinek sikerült,és h mennyibe került....
2013. dec. 10. 19:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Igazából ez egy eléggé faramuci dolog. Aki állítólag tényleg rendelkezik komoly adottságokkal, az nem vállal ilyen "megrendelést", aki meg megcsinálja, ott meg nem sikerül, vagy egyéb ilyen maszatolások vannak.

Igazán ne haragudj meg, de ha annyira kétségbe vagy esve, hogy ilyen idiótaságokra pénzt, és időt szánnál (nem a mágiában nem hiszek, hanem a butaságban), inkább foglalkozz kicsit magaddal, lépj ki a komfortzónádból.

Bármennyire is együtt akarsz lenni valakivel, az érezni fogja rajtad a kétségbeesést, és szerintem ne akard magad megalázni ezzel.

Nem attól fog beléd szeretni valaki, mert varázsolsz/tatsz, hanem ha rendbe kerül saját magaddal.

2013. dec. 12. 00:47
 9/10 anonim válasza:
Mások szabad akaratát távoli bohockódással nem tudod befolyásolni.
2013. dec. 13. 00:35
 10/10 anonim válasza:
Iszol egy kis szar..os bájitalt és majd tiéd lesz a világ, mi?
2013. dec. 13. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!