Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Melyik a legerősebb ásvány a...

Melyik a legerősebb ásvány a földön?

Figyelt kérdés

#ásvány #Legrősebb
2013. nov. 13. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem birkoztam mindegyikkel.
2013. nov. 13. 18:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Khmm... Én ezt a kérdést teljesen komolyan írtam ki, mivel én hiszek benne. Az ilyesfajta megnyilvánulások egy kicsit bántóak. Szóval ha kérhetném, akkor ezt mellőzük :) És pontosítanék a kérdésen: Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mekkora erővel kell ráütni, hanem, az energetika szempontjából :)
2013. nov. 13. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:

A Moos féle keménységi skálában 400 kőzet van. Végén a gyémánt áll

az biztos,hogy,mint szénnek ennek a legnagyobb a a hőértéke. Hogy melyik a legerősebb? nem tudom.

2013. nov. 13. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:

nincs legerősebb csak olyan ami rád a legerősebben hat

azt meg te tudod kitapasztalni

2013. nov. 13. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:

>energatika szempontjából

Az ásványok közül, ha jól tudom, a szénnek, pontosabban az antracitnak a legjobb a fűtőértéke.

2013. nov. 14. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:

"Még nem birkoztam mindegyikkel."

"Az ilyesfajta megnyilvánulások egy kicsit bántóak."

Ha neked ez a megnyilvánulás bántó volt, akkor nem a válaszíróval van a probléma...

Egyébként enrgetika szempontjából én valami olyan ásványra tippelnék, amely nagy mennyiségben tartalmaz radioaktív elemet-elemeket. Pl. uránszurokérc, vagy valami ilyesmi.

2013. nov. 14. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Ha a gyógyhatására célzol, akkor a tektit a legerősebb. A kristálygyógyász suliban ennek a rezgését avatják be legutoljára. Nem véletlenül. Maga a kő erős hatású, nem is mindenkinél marad meg. Egyébként kinézetre fekete kő. Esetleg nézz utána a kugliban....
2013. nov. 14. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
A Chuck Norrisilicium.
2013. nov. 14. 15:43
 9/9 Karesz6969 ***** válasza:

Ha a kövek gyógyhatásának "erősségéről" akarsz némi infót nézd meg ezt az oldalt:

[link]

2013. nov. 15. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!