2/9 A kérdező kommentje:
Khmm... Én ezt a kérdést teljesen komolyan írtam ki, mivel én hiszek benne. Az ilyesfajta megnyilvánulások egy kicsit bántóak. Szóval ha kérhetném, akkor ezt mellőzük :) És pontosítanék a kérdésen: Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mekkora erővel kell ráütni, hanem, az energetika szempontjából :)
2013. nov. 13. 18:53
3/9 anonim válasza:
A Moos féle keménységi skálában 400 kőzet van. Végén a gyémánt áll
az biztos,hogy,mint szénnek ennek a legnagyobb a a hőértéke. Hogy melyik a legerősebb? nem tudom.
4/9 anonim válasza:
nincs legerősebb csak olyan ami rád a legerősebben hat
azt meg te tudod kitapasztalni
5/9 anonim válasza:
>energatika szempontjából
Az ásványok közül, ha jól tudom, a szénnek, pontosabban az antracitnak a legjobb a fűtőértéke.
6/9 anonim válasza:
"Még nem birkoztam mindegyikkel."
"Az ilyesfajta megnyilvánulások egy kicsit bántóak."
Ha neked ez a megnyilvánulás bántó volt, akkor nem a válaszíróval van a probléma...
Egyébként enrgetika szempontjából én valami olyan ásványra tippelnék, amely nagy mennyiségben tartalmaz radioaktív elemet-elemeket. Pl. uránszurokérc, vagy valami ilyesmi.
7/9 anonim válasza:
Ha a gyógyhatására célzol, akkor a tektit a legerősebb. A kristálygyógyász suliban ennek a rezgését avatják be legutoljára. Nem véletlenül. Maga a kő erős hatású, nem is mindenkinél marad meg. Egyébként kinézetre fekete kő. Esetleg nézz utána a kugliban....
9/9 Karesz6969 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!