Megvan valakinek ez a könyv? John Eckhardt: Az átkok felismerése és megtörése?
Figyelt kérdés
Csak a könyvre lenne szükségem! Olyan hozzászólást nem kérek ami a kérdés lényegétől eltér. Köszönöm.2013. nov. 5. 16:30
1/2 anonim válasza:
Ehez nem kell könyv.. Én is több ezret költöttem boszi könyvekre, de egyik sem ér semmit sajnos. Alig tudtam meg belőlük valamit! Hülyeség erre költeni. Csinálj egy boszi flaskát és ásd el, az rontástól és átoktól megvéd. Vagy ha átkoznak, gyújt otthon gyertyát és mormold el magdban háromszor azt hogy ki kire mit kívánt szájából a gelebébe. Ennyi, meg hord fordítva az alsónemüdet, az lepergeti ha valaki átkoz!
2/2 gobbo válasza:
Szia! Én nem találtam magyar nyelven Tőle könyvet! Nagyon jó és hasznos tanításai vannak angol nyelven. Ezt találtam magyarul. Jó tanítás ebben a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!