Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátán, hogy mi alapján válassz...

Sátán, hogy mi alapján válassza ki, kit fog szolgálni?

Figyelt kérdés

OLvastam okkultista könyvbe, hogy miként Isten kiválasztja azt aki pap lesz, úgy Sátán is azt az embert, akinek szolgálni fog.

A démonoknak eladják az emberek a lelkük és cserébe őt szolgálja a démon egész életébe mint a Dzsin, ha meghal a lelke a démoné. Ugyanilyen analógiára írták, hogy a legnagyobb démon a Sátán is kiválassza azokat az embereket akiknek szolgálni fog egész életükbe és azok fogják eladni neki a lelküket.

Azaz csak látszat az, hogy te adod el a lekedet, mert a Sátán már kiválasztott. De az érdekel, hogy hogyan válassza ki a Sátán őket ? Mi alapján? Pl előző életükben papok voltak? Gonoszak a szüleikkel, nem tanulnak jól ? Nem adják át a helyet a buszon a rászorolóknak ? Mégis hogyan?

2013. nov. 3. 23:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Egyrészt mi alapján határozod meg a műveltséget? Mi számít neked műveltségnek?

Ha ezt kifejted, utána azt is, hogy miből következtetsz arra, hogy egyes számodra ismeretlen emberek mennyire műveltek.

Tényeket soroltam föl, aminek logikus gondolatmenet adja a kohézióját.

Cáfold meg, vagy nincs szóérdemi vitáról. Gyenge tekintély érveken és spekulácioókon kívül nem nyújtottál semmit. Kijelentes, hogy hasadt a gondolatmenetem, de nem fejted ki. Ez már önmagában eleget mond.

Ha szerinted az mérvadó, hogy mi mennyire elfogadott, akkor téged nem először és nem is utoljára vernek át. Kezdjük ott,hogy már az okkultizmus önmagában instabil lábakon áll elfogadottság terén, és még körbe sincs pontosan határolva.

A sátánizms jelentése azegyénen függ. Pl sokan a Lavey féle ateista filozófiát azonosítják az igazi sátánizmussal.

A te állításod, hogy a sátánzmus a kereszténységből jött létre. Viszont ahogy kifejtettem, a kereszténység minden elemét a pogány valláskból lopta, mind a pozitív mind a negatív alakokat Ergo sátánizmus egyenlő a pogánysággal. biblikus szempontból meghatározni Sátánt egyenlő a zsidó -kereszténységgel való azonosulással. Szóval a következő konklúziók állank rendelkezésre.

A) Nem is létezik sátánizmus, mivel egy és ugyanaz az sémi vallásokkal.

B)A Sátánizmus egyenlő a pogány vallások összességével.

Tényleg nem veszed észre a paradoxonokat amiket felhalmoznak a te "művelt és elfogadottabb" íróid?

2013. nov. 22. 14:55
 22/22 anonim ***** válasza:
Érdekelne ennek a könyvnek a címe.
2014. máj. 18. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!