Lehet-e valakinek olyan védekezőképessége, hogy ne lehessen lefényképezni?
Sziasztok!
Nem vagyok ezotérikus, bár némelyikben hiszek, de ez a kérdés régóta foglalkoztat.
Angliában voltam a British Múzeumban, és egyszercsak megláttam egy tibeti lámát.
Sárga tunikaszerű valami volt rajta, kkörbetekerve, lábán saru, leborotvált fej.
Amikor megláttam, ő a lépcső tetején állta, én pedig az alján.
Rögtön rákaptam a fényképezőgépet, ő pedig felém nézett, és egy pillanatra megállt.
Elkattant a gép, ő pedig továbbment.
Megnéztem a képet, és csak sötétséget láttam, nagyon halványan a lépcsőt és felfelé teljesen elhomályosodott a kép.
Igaz, hogy én sok Lawrence-könyvet olvastam, ezt nem is titkolom, mindjárt arra gondoltam, hogy nem engedte, hogy lefényképezzem.
Van ennek valami racionális magyarázata, vagy pedig - mint a társaim is mondták - egyszerűen arról van szó, hogy nem sikerült a fényképezés?
Szerintetek?
Köszönöm, aki értelmesen válaszol.
az elsőnek igaza lehet, ha kicsit orrbavágott a fényképezőgép, akkor jedi-lökés lehetett.
Vagy csak ki volt kapcsolva a vaku.
feléd küldte a chi-t
de még jó jártál, mert nem szemmel vert:)
Értem.
Köszönöm a válaszokat.
Akkor marad az a verzió, hogy hirtelen akartam lekapni, és ezért nem sikerült a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!