Mit szolsz Oszter Tamás pálmaleveles tőrténetéhez? Igaz lehet?
Döbbenten olvastam a sorokat ...
részletek: "Nagy szenzációt keltett a közelmúltban Oszter Tamás auraszakértő, aki jó néhány interjúban mondta el, hogyan bukkant rá Indiában saját ősi pálmalevelére. A bejelentést viharos reakciók követték: sokan kétségbe vonták az állítás hitelességét. A legalaposabban Kövesi Péter természetgyógyász vizsgálta meg a kérdést, és gyűjtötte össze az ellenérveket."
"E különös könyvtárak őrei ugyanis rejtőzködő emberek: sohasem reklámozzák magukat, sajátos jelek nyomán találhatjuk meg csak őket"
"a „könyvtárosok" is szent emberek, akik az ujjlenyomatok egyfajta „kódolt" rendszere alapján keresgélnek a kötegekben. Sokszor órák telnek el, míg a keresett levél előkerül. Utána furcsa, éneklő hangon „beazonosítanak": tudni fogják keresztnevedet, szüleid nevét, azt, hogy mikor születtél és hol."
" tudom, hogy még ötven évig az lesz a hivatásom, hogy az ősi pálmalevelek titkáról beszéljek a nyugati világban. De természetesen nemcsak ezek az adatok szerepeltek a 48x6 cm-es, 1 mm-es betűkkel teleírt pálmalevélen: szinte mindent megtudtam múltam, jelenem és jövőm összefüggéseiről - a hídról, amelyen járok. Tisztázódott még valami. Vannak emberek, akiknek több pálmalevelük is van a különböző szentélyekben;"
Éneklő hangon azonosítják be a pálmalevél gazdáját? Van akinek több pálmalevele is van? Esetleg minden ugyanaz van vagy más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!