Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Másnak is szimpatikus a...

Másnak is szimpatikus a Spirituális Sátánizmus?

Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 18:39
1 2 3
 21/29 Információ Kapitány ***** válasza:
72%
Nem. Szerintem tök gyíkság!
2013. okt. 8. 19:48
 22/29 mustafa33 ***** válasza:
Mee off use One?
2013. okt. 9. 03:16
 23/29 mustafa33 ***** válasza:
Magad sem hiszed igazán, de olyan olyan jó MÁS lehetsz vele ugye? ☻
2013. okt. 9. 03:17
 24/29 anonim ***** válasza:
szerintem minden vallás hülyeség.én hiszem hogy van(nak) felettünk lévők de akkor ők mondják hogy mit kéne tenni ha akarnak valamit és ne hamis prófétákat küldjenek.és ha az összes álsátánistát vesszük még azok is kevesseb gyilkosságot követtek el mint a keresztények.de a legjobb ha magadban hiszel.
2013. okt. 11. 19:56
 25/29 mustafa33 ***** válasza:

"....kevesebb gyilkosságot követtek el mint a keresztények..."

meg a muszlimok, meg a budhisták (mert bizony azok is), meg a hinduk (azopk is bizony, bizony), meg a zsidók (arról olvashatsz az Ó szövetségben is), meg a ....

Melyik nem? Csak az amelyik olyan kicsi, hogy nem is volt rá ereje , nem jóságból csak gyengeségből :(

2013. okt. 12. 00:09
 26/29 anonim ***** válasza:
50%
sztem mindegyik vallás a saját igazát meséli, tények és bizonyítás nélkül, csak hidjünk valamiben aminek semmi alapja nincs ezért nem tudok hinni semelyik vallásban, nekem mindkettő nagy mesekönyvnek tünik.De ez én vagy mindenki azt csinál a saját életével amit. akar és azt nem értem minek ítélik el a sátánizmust, a keresztények ha semmivel, sem jobbak!
2013. okt. 12. 07:16
 27/29 anonim ***** válasza:
A BUDDHISTÁK??!! na ezen kiakadtam.de egyik vallás híveinek se szabadna gyilkolnia.
2013. okt. 12. 08:02
 28/29 anonim ***** válasza:
26%

"Egyik vallás sem visz a jövőbe, mind-mind mesemankó hülyefelnőtteknek."

Az, meg a csordaszellem kielégítője.

2013. okt. 14. 18:41
 29/29 anonim ***** válasza:
36%
Az a gond, hogy nagyon elvakítja őket a gyűlölet és nem látnak tovább az orruknál. Az elmélet stimmel, hogy engedni kell a gyűlöletnek is, de nem szabad hagyni, hogy elvakítson az. A gyűlölet egy idő után nem enged tisztán látni. Ők ebbe a hibába estek. Szerintük minden keresztény és zsidó utolsó féreg. Ja, és mi a bizonyíték arra, hogy a zsidók az úgynevezett "reptiliánoktól" származnának? Ugyan már, bemagyaráznak már mindent, tulajdonképpen már nem tudják mivel megbélyegezni a zsidókat. Számomra taszító ez az elvakult gyűlölködés.
2014. márc. 11. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!