Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kopogó szellem ellen megoldás?

Kopogó szellem ellen megoldás?

Figyelt kérdés
Nem nekem,egy kedves ismerősömnél mindig éjfél környékén vagy hajnalban intenzív koppanásra vagy kopogásokra kellnek fel,aztán abba is marad.

2013. okt. 6. 11:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hatóanyagmentes gyógyszer nem létezik, te szerintem az alternatív gyógyhatású készítményekre gondolsz. Az a gond, hogy a gyógynövények nem mindig hatnak. Ha veszel egy dolgot a kopogó szellem ellen és ha nem hat? (Hiába hitt benne az illető).
2013. okt. 12. 05:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Hatóanyagmentes gyógyszernek nevezett készítmények miért ne lennének?Sőt...volt erről több kísérlet is hogy az embereknek kamu gyógyszert adtak és még is meggyógyultak.Ne érts félre,nem arra gondoltam hogy kopogó ellen gyógyszert veszek annak a valakinek,meg nem fogok sok pénzt rááldozni,szerintem veszek az illetőnek kezdésnek egy rózsafüzért,ha nem válik be akkor ez van,de akkor legalább a hölgynek szerzek egy fokkal nyugodtabb éjszakát!
2013. okt. 13. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!